WorldPride i København i 2021

Copenhagen Pride er vært for WorldPride i 2021 og Pan Idræt er vært for EuroGames samme år. Dette mega LGBTQIA+ event går ved navnet Copenhagen 2021.

Copenhagen Pride er den største og mest kendte mangfoldighedsfestival i Danmark, og i 2021 er vi værter for WorldPride.

Som organisation har vi mere end 20 års erfaring med at planlægge og eksekvere pride-festivaler, og Københavns pride-historie begyndte faktisk med EuroPride i hovedstaden tilbage i 1996. Siden da er Copenhagen Pride vokset og har udviklet sig positivt år for år. Vi har i dag stærke globale partnerskaber og en international profil, der gør, at vi helt klart mener, at at vi er parate til at påtage os værtsrollen for WorldPride i 2021.

Vi samarbejder tæt med stort set alle LGBTQIA+-organisationer i Københavnsområdet og nyder samtidig en høj grad af politisk opbakning både fra Københavns Borgerrepræsentation, Region Hovedstaden og den danske regering.

I foråret 2015 dannede vi projektorganisationen Happy Copenhagen sammen med Pan Idræt, og denne organisation er professionelt drevet af midler fra både Københavns Kommune og Region Hovedstaden. Happy Copenhagen har til formål at skaffe både WorldPride og EuroGames til København i 2021. Eventet har fået navnet Copenhagen 2021, og det bliver en storslået fejring af kærlighed, sportsånd og LGBTQIA+-rettigheder pakket ind i en regnbuefarvet folkefest, hvor #YouAreIncluded.

Copenhagen Pride glæder sig til at byde hele verden velkommen i København i 2021 til det, der bliver det største og mest ambitiøse LGBTQIA+ event nogensinde afholdt i Danmark. DU kan følge vores arbejde på copenhagen2021.com, samt på FacebookTwitter og Instagram.