Verdens største - intet er aflyst

Vi er stolte over at kunne præsentere et fuldt WorldPride og EuroGames program i samarbejde med Pan Idræt. Det bliver stadig det mest betydningsfulde nogensinde!

Fra den 12. – 22. august vil du i København og Malmø kunne opleve:

  • WorldPride parade i nyt covidformat
  • En Rådhusplads du aldrig har set lignende – den store scene er væk, men vi har været kreative!
  • Verdens største Human Rights Program (indhold og program offentliggøres snart – glæd dig! Det bliver med international deltagelse og med store politiske profiler)
  • Verdens største kulturprogram i samarbejde med mere end 50 kulturinstitutioner (Det Kgl. Teater,  Glyptoteket, Operaen mm.) og på vores egne 5 venues

Coronapandemien har fået os til at tænke nyt og tilpasse programmet. Hele København vil opleve, at WorldPride & EuroGames kommer til byen med stor opbakning af Københavns Kommune, Folketinget, vores mange partnere/sponsorer samt byens butikker og erhvervsdrivende.

Det bliver stort!

Parade i nyt format

Den store WorldPride parade er ændret, men den er ikke aflyst

Arrangementerne rundt om i byen bliver i stedet flere, dog med færre deltagere. Eksempelvis bliver 35.000 feststemte mennesker på Rådhuspladsen ændret til maksimalt 5.000 gæster.

– Man kan stadig opleve akustisk musik, talks og debatter. Vi vil stadig afholde en demokratifestival, som minder om Folkemødet på Bornholm, og mange andre arrangementer over mange dage, som også kommer til at foregå virtuelt, så vores budskab kan nå ud til alle dem, som ikke kan rejse til København.

– Det vil stadig blive den mest signifikante LGBTI+-event nogensinde i Skandinavien på trods af, at vi ikke kan samle folk i en kæmpestor parade, fortæller Lars Henriksen.

Modtag de seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få organisatoriske nyheder fra Copenhagen Pride en gang om måneden