KULTUR @ WINTER PRIDE WEEK 2022

Til årets WPW er Copenhagen Prides Kulturgruppe stolte over at kunne præsentere:

Pride Night Live (PNL)

PNL bliver livestreamet og præsenteret foran et live studiepublikum – direkte fra vores eget studie i Huset-KBH! Vi kommer til at have forskellige live indslag med alt fra musik, optræden, interviews – og meget mere. Se hvem, hvad og hvornår på Copenhagen Prides hjemmeside og Facebook-side.

Torsdag den 24. februar er Copenhagen Prides Youth Team vært for Pride Night Live, hvor de vil stille skarpt på emner som aktivistisk ungdom og vigtige budskaber at få ud i samfundet. De inviterer seerne og publikum indenfor til en spændende og lærerig aften sammen med aktivister og kunstnere, der vil inspirere deres dagsorden.

Hver aften er vi beærede over at byde vores fantastiske værter velkommen på scenen – de vil præsentere de forskellige indslag, vi har arrangeret for dig.

Vores værdsatte værter er:

INFO

Hvor: Xenon, Huset-KBH.

Hvad: Livestudie med en kombination af værter og gæster og en scene til live-optrædener, musik, teater, kulturelle indslag og meget mere. Arrangementerne finder sted foran et live publikum og livestreames samtidig.

Hvornår: Live publikum klokken 20.00-22:30 og online publikum 30-22.30: Mandag, tirsdag, torsdag og fredag.

Robin Andersen (hun/hende), 23 år, bor på Østerbro i København, og er skaber af kunstmagasinet Triaudes Magazine samt fagansvarlig på ungeområdet i Copenhagen Pride.

Malik Grosos (han/ham), 30 år gammel, performer og multimediedesigner. Til daglig arbejder han med kommunikation og som skuespiller på det lille, grænsesøgende og politiske Sydhavn Teater.

Jezebelle May Daniel’s, den fantastiske værtinde og performer, kan gøre hvad som helst på høje hæle (undtagen når hun har en brækket fod). Jezebelle ser frem til at være Winter Pride værtinde for andet år i træk. Den gamle Hollywood-stil og en whisky er must-haves, når hun er i studiet.

Så vær med i Xenon i Huset-KBH og oplev forskellige optrædener sammen med os, uanset om det er online eller offline – vi ser frem til at dele det med dig!

Modtag de seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få organisatoriske nyheder fra Copenhagen Pride en gang om måneden