Winter Pride 2021

Copenhagen Winter Pride Week 2021

I vintermørket har vi brug for noget at styrke os på! Derfor var det med glæde og stolthed, at vi til Copenhagen Winter Pride Week 2021 præsenterede et nyt og alsidigt program med aktivister, fagpersoner og performere – denne gang i et online format, så vi kan være til stede sammen, mens vi overholder alle restriktioner og sundhedsmæssige hensyn. 

Selvom vi havde håbet på, at vi kunne være fysisk sammen og mærke hinandens tilstedeværelse til Winter Pride Week 2021, så har situationen vist sig at være en anden, end man kunne have ønsket – men det tager vi selvfølgelig med oprejst pande og lavede et fuldt digitalt program.

Winter Pride Week 2021 blev afholdt i et online format, så vi kan nyde de spændende indslag og blive klogere på hinanden, mens vi samtidig holder afstand og passer på hinanden. Det foregik via vores Facebook og YouTube-kanaler. En særlig tak til Huset-KBH for at stille lokaler og udstyr til rådighed til nogen af optrædenerne!

Vores forperson Lars Henriksen siger: ”Der er masser af grund til, at vi holder fast og holder sammen – måske endnu mere nu, hvor vi stadig er påvirket af corona. Vi har sammensat et alsidigt program, med kulturevents, debatter, menneskerettighedsevents og sociale aktiviteter, som hver dag fra den 22.-26. februar kører fra klokken 17-22. Vi glæder os til at se rigtig mange af jer online og afventer, at vi kan mødes i det fysisk rum igen til sommer. Rigtig god Winter Pride til jer alle sammen!”

Du kan finde det fulde program på Facebook eller her

Alle events vil køre live gennem Facebook-eventet eller kan findes på YouTube.

Find vores Facebook her

Find vores YouTube her

En kæmpe tak skal lyde til de frivillige, der har knoklet for at tilpasse programmet til det nye format og sikre at vi igen i år kan se frem til Winter Pride Week.

Vi ses online og næste år i februar 2022, hvor vi atter gennemfører Winter Pride