WordPride parader - OBS ALT BOOKET!!

WorldPride parader foregår lørdag den 21. august 2021.

Interessen for de 6 WorldPride parader har været overvældende og de er nu fuldt booket. Man kan stadig møde op som tilskuer, ruterne vil blive offentliggjort tættere på eventet på siden her:  https://copenhagen2021.com/worldpride/parade/worldpride-marches/ 


Copenhagen Pride er værter for WorldPride 2021 – du vil finde alle informationer på den internationale WorldPride side på: www.copenhagen2021.com

Seks parader

Der vil være seks parader, der starter på hvert sit sted i København, og alle mødes i Fælledparken, hvor deltagerne kan nyde Copenhagen 2021 – WorldPride og EuroGames afslutningsceremoni med levende musik, taler og underholdning.

Paraderne begynder på forskellige tidspunkter mellem 15.00 og 16.00, og ruterne er mellem 2 km og 3,7 km lange. Disse tider og ruter skal sikre, at paraderne ankommer til Fælledparken på forskellige tidspunkter. Ruter vil blive annonceret senere.

Hver parader vil have op til 1.000 deltagere. Køretøjer er ikke tilladt. Vi sørger for at levere musik til at ledsage marchen.

Gør dig klar til at hejse dit flag, vifte med dit banner og øge bevidstheden om problemer, som LGBTI+-personer står over for herhjemme og i udlandet!

Hvem kan deltage?

Registreringen er åben nu. LGBTI+ grupper og organisationer og vores partnerorganisationer kan tilmelde sig inden den 1. august. Efter denne dato åbner vi eventuelle resterende pladser op for alle.

Tilmeld dig WorldPride parade nu

Coronapas

Deltagere, der ønsker at deltage i afslutningsceremonien, viser deres Coronapas (bevis for vaccine, nylig negativ test eller bevis for antistoffer fra COVID-19) i starten af paraden. Derefter får man et armbånd, der vil give adgang til afslutningsceremonien.

Glæd dig til at hejse dit flag, vifte med dit banner og øge bevidstheden om problemer, som LGBTI+ personer står over for herhjemme og i udlandet.

Modtag de seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få organisatoriske nyheder fra Copenhagen Pride en gang om måneden