Leder

Årtierne kommer, og årtierne går…

Af Mariya Alfa Staugaard, chefredaktør
Fotograf: Joanna Arteaga

Velkommen til den ottende udgave af HeartCore! Efterhånden som vi langsomt nærmer os vores 10. udgave, synes det kun passende, at vores tema denne gang er ÅRTIER.  Tidligere har vi set tilbage (FIRSTS, februar 2021) og fremad (FUTURE, maj 2021), men denne gang gør vi begge dele på samme tid.

Da redaktionen først mødtes for at diskutere ideer til dette emne, strakte samtalerne sig fra tidernes morgen til menneskehedens fremtid, men meget af det kom tilbage til, hvordan vi ser os selv reflekteret og konstrueret gennem tiden – både som enkeltpersoner og som miljø.

Det giver anledning til at stille spørgsmålet: Hvor var du for ti år siden, og hvor vil du være ti år fra nu? Især når man ser fremad, bliver spørgsmålet mere gribende.  Da du stod over for uretfærdighed, hvordan reagerede du så? Jeg ved godt, hvordan jeg ønsker at besvare det spørgsmål.

Refleksioner over tid fremhæver ofte, både hvor meget ting ændrer sig, og hvor meget de forbliver de samme.  Det er mit håb, at dette blad vil eksistere mange år fra nu, og at det vil blive ved med at vokse, udvide sig og forblive et rum, hvor vi kan lære sammen.  Vil du være en del af det? Ræk ud til os på [email protected] og vær med på rejsen.

På vegne af HeartCore-redaktionen

Modtag de seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få organisatoriske nyheder fra Copenhagen Pride en gang om måneden