Støt vores arbejde

Støt arbejdet i Copenhagen Pride og LGBTI+ miljøet

Copenhagen Pride organiserer aktiviteter og events for og med LGBTQIA+ miljøet, og deltager aktivt i sammenhænge, der kan være med til at skabe synlighed, forståelse og konkrete resultater.

Vores vision er at skabe en verden, hvor enhver kan elske og leve – frit og i tryghed. 

Der er mange måder at støtte på. Nedenfor har vi angivet nogle af mulighederne – som frivillig, via vores merchandise i butikken og donationer. Vi samarbejder med mange virksomheder om LGBTI+ politikker mm. Det gør vi også gerne med jer. Kontakt os her

  • Bliv frivillig
  • Giv en donation
  • Køb pride merchandise
  • Donation via arv

Sammen står vi stærkere!

Lad os stå sammen: Frivillige

Copenhagen Pride drives af frivillige, og uden din hjælp i form af frivilligt arbejde, gode råd og støtte, ville arbejdet ikke kunne lade sig gøre. 

Copenhagen Pride har brug for frivillige under vores events. Vi har brugt frivillige i forbindelse med Pride Week, Winter Pride Week, Gaystortion, Afterparty, Pride Christmas og de mange andre events, vi har hen over året. 

Der er også brug for frivillige i arbejdsgrupper, udvalg osv. Du finder vores mange frivillige udvalg i menupunktet kontakt os. Skriv til os, hvis du har lyst til at blive frivillig: [email protected]

Shop løs og støt et godt formål

Den originale Pride shop i Danmark! Ved at shoppe her, støtter du LGBTI+ miljøet

Vidste du, at Copenhagen Pride har særligt merchandise, vi sælger til privatpersoner, organisationer, virksomheder og partnere/sponsorer? Listen med varer vokser løbende, og vi handler gerne ind, hvis du har os et særligt behov. Kontakt os, så undersøger vi sagen

  • Flag
  • Armbånd
  • Pins
  • T-shirts
  • Hoodies

Donation via arv

Vi har indgået et samarbejde med Legal Desk, som gratis hjælper dig med at testere et valgfrit beløb til vores sag. Når du tænker os ind i dit testamente, er du med til at gøre en kæmpe forskel for vores arbejde. Testamentet bliver gratis når Copenhagen Pride bliver valgt som donationsmodtager.

Klik her for at oprette et testamente gennem Legal Desk.

Legal Desk kan også hjælpe dig, såfremt du ønsker at benytte 30% løsningen til at optimere din arv, beregne din arveafgift eller såfremt du mangler mere information omkring notar eller vitterlighedsvidner til dit testamente.

Du er altid velkommen til at kontakte Legal Desk for yderligere hjælp på www.legaldesk.dk