Armbånd

Copenhagen Pride støttearmbånd 2024

Igen i år sælger vi vores officielle støttearmbånd. Armbåndssalget går direkte til organisationen og er enormt vigtigt for, at vi kan fortsætte vores arbejde for LGBTI+ rettigheder året rundt, såvel som vores to årlige Pride-events.

Igen i år er armbåndet grønnere end nogensinde før!

Det starter med indpakningen, som tidligere var lavet af plastik. I år er armbåndet pakket ind i bionedbrydeligt materiale lavet på majsstivelse. Informationskortet, der følger med armbåndet, er fremstillet af FSC-certificeret (Forest Stewardship Council) papir, hvilket betyder, at alt træ, papir og andre træbaserede materialer kommer fra genbrugte eller genanvendte materialer. Selve armbåndet er vævet af tykt garn af polyester og fastgjort med en justerbar bambusperle.

Inflationen og den økonomiske krise har tvunget mange producenter og butikker til at hæve priserne, men vi har truffet den aktive beslutning at holde vores priser uændrede, og armbåndet koster fortsat 50 kroner. Copenhagen Pride vil altid gøre vores bedste for at sætte tilgængelighed og inklusion i første række, også når det gælder økonomiske midler. Hvis du har mulighed for at donere et par kroner ekstra, kan du bruge QR-koden på informationskortet til at støtte Solidaritetsmidlerne. 

Bestil nu i vores webshop!

Klik her for at bestille armbånd til salg i din butik eller på dit sted.