Bliv officiel sponsor af Copenhagen Pride

 

Copenhagen Pride Week er en kultur- og menneskerettighedsfestival, der synliggør LGBTQIA+-miljøet og sætter mangfoldighed og inklusion på agendaen i Danmark. Vi er støt vokset år for år, og er stolte af at kunne kalde os Danmarks største mangfoldighedsfest. I 2019 besøgte mere end 150.000 mennesker os på Rådhuspladsen under Pride Week, og i 2021 deltog endnu flere trods covid restriktioner på vores fem locations.

Copenhagen Pride er en frivilligdrevet organisation, som hvert år står for at arrangere Pride Week i hovedstaden, og samtidig er bag en række mindre events i årets løb. Med løbende forhøjet antal deltagere, og forvetningen om et endnu større fremmøde i 2022, er Copenhagen Pride en unik mulighed for direkte marketing til LGBTQIA+ personer

Der er mange måder at støtte os på som samarbejdspartner – sponsorat, naturalier, salg af armbånd, licensprodukter mm.

Kontakt os for en snak om mulighederne. 
 

Vores etikpolitik for sponsorater og partnerskaber kan læses her.

Copenhagen Pride Pride i 2022 – en unik eksponering

I 2022 indtager Copenhagen Pride hovedstaden med fra 13. – 21. august med den længste Pride Week nogenside, hvor Rådhuspladsen vanen tro omdannes til Pride Square. Paraden vil igen bevæge sig igennem København via Vesterbrogade til Rådhuspladsen, og datoen for paraden er fastsat til lørdag den 20. august 2022.

Sæt mangfoldigheden på dagsordenen

Et samarbejde med Copenhagen Pride er samtidig en god mulighed for at vise, at mangfoldighed står højt på jeres dagsorden.

Der findes mange muligheder for at samarbejde med Copenhagen Pride, og alle sponsorater – uanset størrelse – er vigtige for os. Ved at bakke op om Copenhagen Pride økonomisk er I med til at sikre, at vi kan fortsætte vores arbejde for at mindske diskrimination, skabe mere ligestilling og øget opmærksomhed omkring vigtigheden af et mangfoldigt Danmark. Copenhagen Pride skaber synlighed for at nedbryde fordomme, og sætter samtidig nødvendigt fokus på områder, hvor ligestilling og tolerance endnu ikke er opnået.

Herunder kan du læse mere om nogle af de muligheder, du har for at støtte og samarbejde med Copenhagen Pride, men har I selv idéer til, hvordan et samarbejde kunne bygges op, så hører vi rigtig gerne fra jer. Vi er vant til at tænke ud af både bokse og skabe, så vi drøfter hellere end gerne kreative og alternative løsninger sammen med dig.

Se vores sponsorer:

Sponsormuligheder

Der findes mange muligheder for at samarbejde med Copenhagen Pride, og herunder kan I få et overblik over nogle af de måder, hvorpå I kan være synlige over for de besøgende under Copenhagen Pride Week 2022.

  • Logo på storskærm på Rådhuspladsen
  • Logo på den officielle pressevæg
  • Logo på copenhagenpride.dk
  • Omtale på Copenhagen Prides Facebook med mere end 35.000 følgere
  • Telt på Pride Square – 4/5 dage

Dette er blot eksempler på løsninger, som vi kan tilbyde jeres virksomhed. Vi står klar med mange flere gode idéer og sparring, og vi skræddersyr gerne, for at få løsningen til at passe lige nøjagtigt til jer. Har I spørgsmål, feedback eller er I interesserede i at høre mere om samarbejdsmuligheder, så hiv fat i vores sponsorteam. Skriv til sekretariatschef Steve Taylor (+45 3167 7986) steve.taylor@copenhagenpride.dk for at høre nærmere.  

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer i fremtiden og ser frem til at høre fra jer.

Modtag de seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få organisatoriske nyheder fra Copenhagen Pride en gang om måneden