Persondatapolitik

Persondatapolitik

Copenhagen Pride er en medlemsbaseret forening, som er drevet af frivillige kræfter. I forbindelse med afholdelse af store arrangementer inddrages frivillige i både planlægning og afvikling, mens medlemmer af foreningen har stemmeret ved den årlige generalforsamling. Ved tilmelding som frivillig og medlemmer anmodes om relevante personoplysninger, som opbevares hos Copenhagen Pride samt hos tredjepartsleverandører med hvem, der er indgået databehandleraftaler, som opretholder EU’s regulativ for beskyttelse af persondata (GDPR).

Dataansvarlig for Copenhagen Pride: Sekretariatschef, Steve Taylor, [email protected]

Copenhagen Prides webstedsadresse er: www.copenhagenpride.dk

Hvordan indsamler og opbevarer vi personlige data
Copenhagen Pride har som dataansvarlig indgået databehandleraftaler med følgende selskaber, som derved har lovet at overholde den europæiske persondataforordning:

 • Zenegy om udbetaling af løn samt Economics om bogføring og medlemskartotek.
 • Copenhagen Pride gemmer alle sine elektroniske data på Google Drev, som er sikret efter standarder, som overholder persondataforordningens krav.

Bestyrelsesmedlemmer, frivillige og ansatte har givet deres samtykke til, at personhenførbare oplysninger er tilgængelige på Copenhagen Prides hjemmeside.

Hvilke personoplysninger indsamler vi og hvorfor indsamler vi det
For at kunne sikre løbende kommunikation og information til vores frivillige samt sikre, at de placeres i de rette funktioner i forbindelse med både planlægning og afvikling af vores arrangementer indsamler vi følgende personoplysninger:

 • Navn
 • Postnummer
 • Telefonnummer
 • E-mailadresse
 • Fødselsdato
 • T-shirtstørrelse
 • Særlige kompetencer, som vi kan drage nytte af i forbindelse med planlægning og afvikling af vores arrangementer.

Copenhagen Pride deler som udgangspunkt personoplysninger på frivillige med foreningen Happy Copenhagen, som er den forening, som Copenhagen Pride har stiftet sammen med Pan Idræt i forbindelse med planlægning og afvikling af WorldPride og EuroGames i København i 2021. Personoplysninger deles udelukkende med henblik på frivilligkompetencer til arrangementer planlagt af Happy Copenhagen i og frem mod 2021. 

For at kunne indkalde medlemmer af foreningen Copenhagen Pride til generalforsamling samt informere om vedtægtsændringer, varslinger mv. indsamler vi følgende informationer på foreningens medlemmer:

 • Navn, adresse, by og postnummer samt evt. telefonnummer
 • E-mailadresse 

Indlejret indhold fra andre websteder
Webstedet Copenhagenpride.dk kan indeholde indlejret indhold fra andre websteder. Et eksempel på dette er paraderuten, som er indlejret fra Google Maps. Indlejret indhold kan indsamle data om vores besøgende, benytte cookies, indlejre tredjepartssporing samt overvåge din interaktion med det indlejrede indhold hvis du har en konto og er logget ind på tredjepartens websted (bl.a. Google).

Hvor længe gemmer vi dine data
Copenhagen Pride gemmer dine personoplysninger som beskrevet nedenstående:

 • Frivillig: Dine personoplysninger gemmes i vores frivilligsystem så længe vi vurderer, at du er aktiv frivillig. Hos Copenhagen Pride slettes dine data i tilfælde af at du ikke er aktiv frivillig i 24 måneder. Aktiv frivillig defineres udfra aktive vagter under et af Copenhagen Prides arrangementer.
 • Medlem: Medlemsoplysninger hentes i forbindelse med Copenhagen Prides årlige generalforsamling for at sikre, at medlemmer kan deltage i generalforsamlingen og opretholde deres stemmeret. Adgang til medlemsoplysninger gives kun midlertidigt. I forbindelse med valg til Copenhagen Prides bestyrelse foretager vi en forespørgsel, om medlemskab af Copenhagen Pride er korrekt, for at vedkommende kan afgive stemme.

Her videregives ikke helbredsoplysninger, men alene medlemskab. Dine personoplysninger slettes hvis du ikke aktivt tilmelder dig som medlem efter et år fra din seneste tilmelding.

Hvilke rettigheder har du over dine data
Du kan til enhver tid få indsigt i hvilke data vi opbevarer om dig ved at henvende dig til [email protected]. Desuden kan du til enhver tid få slettet dine personlige data.Steve Taylor