Fem måder at støtte Copenhagen Pride i 2024

Fem måder at støtte Copenhagen Pride i 2024

Der er mange måder, hvorpå store og små organisationer kan støtte Copenhagen Pride uden at blive fuldgyldig partner eller hovedpartner, og vi har samlet fem af de mest populære muligheder på denne side for at give dig lidt inspiration!

1: Få et Copenhagen Pride-armbånd

Det officielle støttearmbånd er blevet et ikon for Copenhagen Pride! Armbåndet er vævet i etisk produceret stof, viser årstallet og #withPride-temaet og koster 50 kr.

Du kan have dem i din reception, kantine eller andre steder. Der er ingen økonomiske udgifter, og du betaler kun for det, du sælger. Læs mere her!

Du kan endda bestille et til hvert medlem af dit team som et lille tegn på din støtte til LGBTI+-miljøet.

Du kan bestille dit eget armbånd i vores webshop her eller i juli og august få fat i et i 7-Eleven over hele landet eller i Flying Tiger eller Lagkagehuset i København.

2: Glem fredagsbaren: vær vært for en PrideDay-bar!

Fredagsbaren er en dansk institution, som vi alle kender og elsker, og omkring Copenhagen Pride holder mange organisationer en fredagsbar med Pride-tema for deres kolleger. Men … hvorfor ikke gøre det til en PrideDay Bar i stedet?

Vores kolleger hos PrideUP har stor erfaring med at levere PrideDay-barer, som du og dit team vil huske! Læs mere her.

Husk, at PrideUP er det eneste aktiveringsbureau, der støtter Copenhagen Pride.

3: Bliv frivillig med Pride

Frivilligt arbejde i et team med dine kolleger kan være en stor oplevelse, og det er en fantastisk måde at støtte Copenhagen Pride på. I kan drive en af vores barer sammen, være stewarder for en del af paraden eller hjælpe folk på Pride Square eller i debatteltet.

Tilmeld jer individuelt via vores frivilligsystem CrewPlan, og så kan I alle sammen vælge vagter. Eller kontakt vores frivilligteam på [email protected] for at få en snak om mulighederne for at være frivillig under Pride!

4: Køb officielt Copenhagen Pride-merchandise

Leder du efter en gave eller en reklameartikel, som du kan give til dine kolleger for at markere Pride i år? Så kig forbi vores webshop, og kontakt PrideUP for ideer til engroshandel og skræddersyede varer.

Copenhagen Pride værdsætter bæredygtighed og at reducere vores miljøpåvirkning, så vi fokuserer på mere bæredygtige produkter.

5: Organiser et arrangement i din organisation

Pride foregår ikke kun på Pride Square: Bring det ind i din organisation ved at afholde et arrangement for dine kolleger.

Det kan være en sjov begivenhed som Drag Bingo eller en Big Gay Quiz eller noget mere informativt som en gæstetaler fra Copenhagen Pride eller en anden organisation. Vi har forbindelser til LGBTI+-aktivister i hele Danmark og i udlandet – og husk, at vi under Pride hvert år i august bringer inspirerende aktivister fra hele verden til København. De kan også komme til din organisation.

Tal med PrideUP om mulighederne, og husk, at hvert arrangement, der arrangeres sammen med dem, støtter Copenhagen Pride!

Vil du vide mere?

Vil du gøre noget, men ønsker noget andet end det, der står her? Send en e-mail til vores sekretariatschef, Steve Taylor, så kan vi diskutere andre ideer!

Hovedbillede: Marta Papp