Presserum

Presserum

Om Copenhagen Pride

Copenhagen Pride blev grundlagt i 1996 for at bygge videre på de offentlige demonstrationer for LGBTQIA+-ligestilling og menneskerettigheder, der begyndte i begyndelsen af 1970’erne.

I dag er Copenhagen Pride Danmarks største menneskerettighedsbegivenhed og den største gratis Pride i Skandinavien. Vi var vært for WorldPride i 2021 og EuroPride i 1996.

Vores organisation drives af en frivillig bestyrelse, frivillige områdeledere og et lille sekretariat.

Pressekontakt

Copenhagen Prides pressearbejde varetages af Amalie Søndergaard på HAVE Kommunikation. 

Email [email protected]Telefon (+45) 28 58 81 50

Omtaler af Copenhagen Pride

Vores organisation hedder ‘Copenhagen Pride’; vi bruger ikke ‘København Pride’. Vi arrangerer Copenhagen Pride Week i august og Copenhagen Winter Pride i februar.

Hvis du ønsker at bruge et akronym til at beskrive fællesskabet, skal du bruge LGBTQIA+. Vi er ikke ‘gay pride’ og bør ikke beskrives på denne måde, da det udelukker et flertal af mennesker i vores fællesskab.

Akkreditering

Ansøgninger om medieakkreditering til Copenhagen Pride i august 2024 er åbne indtil mandag den 5. august. Klik her for at ansøge.

Billeder

Du kan finde pressefotos fra Copenhagen Pride her. Hvert filnavn indeholder navnet på fotografen eller den enhed, der skal krediteres.
 
Hvis du har brug for et bestemt fotografi, er du velkommen til at sende en e-mail [email protected].
 

Logo

Vores logo er et varemærke, og brugen af det er forbeholdt vores partnerorganisationer. Hvis du vil spørge om brugen af vores logo, bedes du sende en e-mail til  [email protected].