A bi glow-up

2012-Profil

Navn: Helene
Alder: 20
Bopæl: Valby, hos min mor
Daglig beskæftigelse: Sabbatår, studentermedhjælp hos Gyldendal
Status: Single
Seksuel orientering: Heteroseksuel
Stjernetegn: Fisk
Drink: Pina colada
Livret: guacamole… eller pasta… eller sushi
Bog: Kan ikke vælge, men har lige læst Hunger Games, og de er mega gode!!!!
Film: Dead Poets Society
Musik: The Strokes, Arctic Monkeys, The Darkness
TV-serie: Buffy the vampire-slayer, Friends
Fritid: læser bøger, ser serier
Celebrity crush: Julian Casablancas fra the Strokes, mit livs kærlighed!

Om mig: Jeg er sød, forvirret og ikke god til at tage beslutninger. Jeg kan citere stort set alt fra Friends, og jeg kan moonwalk på skøjter. Jeg regner med at studere matematik på uni, for jeg er ret nørdet.

2022-Profil

Navn: Helene
Alder: 29
Bopæl: Lille lejlighed på Østerbro
Daglig beskæftigelse: arbejder i uddannelsesadministration på KU
Status: Single
Seksuel orientering: bi bi bi!
Stjernetegn: Fisk
Drink: white russian, ellers en god kop kaffe
Livret: Sushi eller butter chicken.
Bog: Pride & Prejudice
Film: Dead Poets Society
Musik: Hozier, David Bowie og Arctic Monkeys
TV-serie: Crazy Ex-Girlfriend og The Good Place
Fritid: Gå i biografen, spise god mad, spille D&D og skrive fanfiction
Celebrity crush: Zac Oyama fra Dimension 20, Kristen Stewart, samt Lily James i Mamma Mia 2

Om mig: Jeg bliver 30 lige om lidt. Jeg er en kæmpe nørd, der elsker grammatik og ordspil. Jeg er ikke god til at tage beslutninger, og det eneste ved mig, der er 100% straight, er mit hår.

Refleksion


Der er sket meget på 10 år. Jeg er startet på to uddannelser, har gennemført den ene af dem, og indset, at jeg er tiltrukket af mere end ét køn. Det tog lidt overbevisning, før jeg accepterede, at det var tiltrækning, og det er ikke alle, jeg har fortalt det til endnu, men det har været en stor lettelse at lære mig selv endnu bedre at kende. Andre ting har ikke ændret sig: Min yndlingsfilm er stadig Dead Poets Society (jeg har dog opdaget filmens queer symbolik nu), og så er jeg stadig en kæmpe nørd. Jeg er bare en biseksuel en af slagsen!

Modtag de seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få organisatoriske nyheder fra Copenhagen Pride en gang om måneden