BørnePride

Børn og regnbuefamilier til Copenhagen Pride

Vi er glade for at være en begivenhed, hvor der er noget for alle aldersgrupper – og i 2023 har vi lagt endnu flere kræfter i at skabe trygge og børnevenlige områder, hvor regnbuefamilier kan hygge sig og have det sjovt.

Søndagshygge i Rådhushaven den 13. august kl. 09.00-16.00
Der er masser af sjove aktiviteter for børn og regnbuefamilier i Rådhushaven. Byg med LEGO og Duplo, leg tumlelege med bObles, prøv en tur i gåbiler fra VW, tegn din familie, farvelæg din egen regnbue, få farvestrålende Pride-negle – og meget mere! Så kom og hyg i rolige og børnevenlige omgivelser.
 
Copenhagen Prides børnegruppe i paraden den 19. august – FULD BOOKET!
Som noget nyt laver vi i år en børnegruppe, der går i forreste del af årets parade. Her kan hele miljøets LGBTI+ børn og deres forældre gå sammen for at markere at det også er alle regnbuebørnene og deres familier vi fejrer. 
Efter paraden mødes dem, som har lyst til fælles picnic i Rådhushaven. Tilmelding er ikke længere mulig.
 
Relevant information
Det vil være muligt at forlade paraden efter de først 700m og tage metroen ind til Pride Square 
Vi mødes senest 12.30 ved Frederiksberg Rådhus d. 19/8 
 
Familie-picnic i Rådhushaven den 19. august kl. 16.00-18.30
Efter regnbuefamilierne har deltaget i paraden, inviterer vi dem til at fortsætte festen i et mere roligt og tryggere område, når paraden rammer Rådhuspladsen. Her inviterervi til en alkoholfri picnic med underholdning for børn og deres forældre. Bemærk at der ikke kan købes mad i haven, men man er velkommen til at medbringe egen fortæring eller købe mad fra boderne på Pride Square. Haven er åben fra kl. 09.00. Tilmelding via dette link.