H.K.H Kronprinsessen taler ved Copenhagen Pride Week show 2020

10.7.2020

HKH Kronprinsessen holder tale ved Danmarks største årligt tilbagevendende menneskerettigheds-begivenhed: Copenhagen Pride Week.

Det er med stor glæde, at Copenhagen Pride kan meddele, at Kronprinsesse Mary har takket ja til at være en af hovedtalerne under Copenhagen Pride Week. ”Kronprinsessen har ved flere lejligheder vist sin opbakning til LGBTI+ miljøet og talt for lige rettigheder for alle. Det er et stærkt signal, som viser, at i Danmark er vi forenede  – fra høj til lav i vores samfund – i bestræbelsen på at alle skal være trygge og vide, at de er skattede medlemmer af vores samfund”, udtaler Forperson Lars Henriksen. ”Det manifesterer sig også i, at Kronprinsessen har sagt ja til at være protektor for WorldPride og EuroGames, som afholdes i København i 2021. Kronprinsessen tager en aktiv interesse i vores arbejde med eventen og vi er meget glade for hendes støtte.”

Copenhagen Pride Week 2020 finder sted fra den 17. – 23. august. I løbet af ugen afvikles 100 events fra Rådhuspladsen og lørdag den 22. august sendes den digitale parade samt det store TV-show, som udsendes i samarbejde med TV2 Lorry. Koncerten bliver samtidig den første i Danmark, som afvikles i den helt nye Extended Reality teknologi.

Alle events i Copenhagen Pride Week kan følges online ugen igennem på www.copenhagenprideweek2020.dk

 H.K.H Kronprinsessen holder tale i forbindelse med det store show lørdag aften den 22. august kl. 19.45 – 21.45, hvor en lang række danske LGBTI+ artister optræder. Aftenen kædes sammen af tre hold værter. Showet udsendes online på en lang række platforme, eftersom en fysisk koncert ikke er muligt i år pga. COVID-19.

For beskrivelse af showet se her

For beskrivelse af Copenhagen Pride Week 2020 se her

For beskrivelse af den digitale parade se her

For nærmere information:

Forperson Lars Henriksen +45 41 10 94 14

Sekretariatschef Michael Bager + 45 50 72 78 40

Photo credit: Kongehuset/Civil

Modtag de seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få organisatoriske nyheder fra Copenhagen Pride en gang om måneden