Steve Taylor

Steve Taylor

Steve Taylor (han/ham) har været sekretariatschef for Copenhagen Pride siden april 2022. Med reference til bestyrelsen er Steve ansvarlig for den daglige ledelse af organisationen og afviklingen af vores events.

Ud over sin rolle i Copenhagen Pride har han siden 2023 været vicepræsident for InterPride, det internationale Pride-netværk, der giver licens til WorldPride, og siden 2016 bestyrelsesmedlem i European Pride Organisers Association, der giver licens til EuroPride. Han var med til at grundlægge Global Pride 2020, den online Pride-begivenhed, der tiltrak 57 millioner seere under pandemien.

Før han kom til Copenhagen Pride, var Steve kommunikations- og marketingdirektør for Copenhagen 2021 WorldPride & EuroGames. Tidligere var han medlem af Pride in London-teamet fra 2013 til 2019, og i 2016 var han med til at stifte UK Pride Organisers Network.

Steve har arbejdet i civilsamfundet og med politiske kampagner og kommunikation i mere end 20 år, hvor han har beskæftiget sig med emner som menneskerettigheder, handicap, børns rettigheder og sundhed. Han har skrevet for mere end 100 nyhedsmedier og er en regelmæssig kommentator i medierne.

Steve er oprindeligt fra Storbritannien, men flyttede til Danmark i 2020 sammen med sin mand Kieron og Instagram-stjernen Daniel the Spaniel.

Kontakt på LinkedIn eller e-mail [email protected].

Billede: World Health Organization