Tilgængelighed (2022)

Tilgængelighed til Copenhagen Pride

Copenhagen Pride skal være for hele LGBTI+ miljøet! Vi anerkender, at vi endnu ikke er helt i mål, når det kommer til tilgængelighed, men vi arbejder målrettet på sagen. Har du spørgsmål eller kommentarer, så skriv til os kontakt@copenhagenpride.dk.

Siden her opdateres løbende.

Niveaufri adgang

Til Copenhagen Pride Week 2022 har alle vores egne venues niveaufri adgang. Dette gælder ikke Grand Teatret og Gloria.

Toiletter

Der er toiletter med niveaufri adgang på Pride Square. De er flyttet hen ved siden af Pride Merch-boden for at gøre plads til weekendens events. Ønsker man at benytte toilettet, skal man være opmærksom på, at man først skal hente en nøgle – denne befinder sig i frivilligteltet. Nøglen skal naturligvis afleveres igen efter brug.

Digital tilstedeværelse

I løbet af de seneste par år har vi lært, at digital deltagelsesmulighed er en vigtig del af at gøre vores events tilgængelige. I år vil alle events fra Debatteltet og Hovedkassen blive sendt live via Facebook (med undtagelse af Forventninger Til Min Krop vol. 1). De vil senere blive lagt gjort tilgængelige med undertekster på vores YouTube-kanal, hvor du i øvrigt kan finde optagelser fra tidligere år. De store shows om fredagen og lørdag optages og sendes på et senere tidspunkt.

Tegnsprogstolkning

Vi samarbejder med Tegnbuen om at få tegnsprogstolke ud til udvalgte arrangementer. Siden her opdateres løbende med mere information.

Frivillig

Vi vil gerne byde alle velkommen som frivillige i Copenhagen Pride. Der er dog situationer, hvor vi ikke har ressourcerne til at stille de nødvendige rammer til rådighed. Vores frivilligansvarlige kan ikke hjælpe med toiletbesøg eller tilpasning af medicinsk udstyr. Har man behov for dette under sin vagt, beder vi om, at man har en ledsager med. Skriv til frivillig@copenhagenpride.dk for at aftale nærmere. Skulle der opstå en situation i løbet af ens vagt, hvor man får det dårligt, vil der blive tilkaldt samaritter, som kan hjælpe.

Paraden

Som et nyt tiltag giver vi i år mulighed for, at neurodiverse personer kan gå en tur langs paraderuten med vores team dagen før, så de kan stifte bekendtskab med omgivelserne. Mere information følger.