KSP-events

KSP-events

KSP står for krops og sexpositivisme. Events i denne kategori beskæftiger sig med mere intime emner indenfor seksualitet, seksuel identitet, krop og kønsidentitet.

Da emnerne indenfor KSP-formatet berører ting der kan være svære for den enkelte at tale om, er der brug for et mere privat rum, og derfor gælder der lidt andre retningslinjer for deltagere til disse events, nemlig de følgende safer space retningslinjer:

  • Events foregår i et aflukket lokale, hvor der ikke tages billeder eller filmes. Man må heller ikke tagge deltagere på sociale medier.
  • Dørene lukkes, når eventet begynder. For at undgå forstyrrelser vil det IKKE være muligt at deltage i et event, som er gået i gang. Kom derfor til tiden.
  • Hvad der sker i rummet, bliver i rummet. Respektér alle deltageres krav på diskretion, og tal ikke med andre om hvem der ellers var i rummet, og hvad de sagde eller gjorde. Det gælder både publikum og deltagere.

KSP-events under Winter Pride 2024 foregår alle i Vox:

KSP-events er et intimt frirum for LGBTQIA+ personer, og vi ved heldigvis af erfaring, at både gæster og deltagere er dygtige til gensidig respekt og rummelighed. Så kom alene, eller med en ven, vær nysgerrig og åbensindet, og mød nye mennesker og hør deres erfaringer. Vi glæder os til at se dig!