Copenhagen Pride Youth Team

Foto: Cathrine La Cour

Copenhagen Pride Youth Team har fået nyt medlem og tager nu tyren ved hornene og sætter ambitionerne højt for resten af 2022 og 2023!

Alberte Schmidt (Hun/De) og Lukas Clare (Han/De) er Youth Team managers ved Copenhagen Pride, og vil i resten af 2022 og hele 2023 arbejde med inklusion og engagement af det unge LGBTI+ segment i organisationen. Med en vision om at afholde flere arrangementer og aktiviteter i årets løb håber de på at kunne gøre organisationen mere transparent for unge og til et socialt mødepunkt, hvor vi kan mødes på tværs af miljøet og danne relationer, men også mødes om det at styrke individet gennem fællesskab, inklusion og dannelse.

Youth Teamet lægger ud med et projekt, der sætter fokus på unges engagement i dansk politik, og fremadrettet vil der være udsigter til arrangementer som julehygge, nytårsfejring, quizaftener og andre sociale sammenkomster, og så selvfølgelig planlægning af Copenhagen Winter Pride i uge 8 og Copenhagen Pride 2023 i august.

Har du lyst til at give et input til Youth Teamets arbejde, eller lyst til selv at engagere dig som frivillig i teamet kontakt: [email protected]

Derudover kan du følge med i teamets arbejde og se hvor og hvornår vores arrangementer finder sted i Facebook-gruppen Copenhagen Pride – Youth Events eller på Instagram som @copenhagenprideyouth

Modtag de seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få organisatoriske nyheder fra Copenhagen Pride en gang om måneden