Flot Donation På Vej Fra F.C. København

Til F.C. Københavns hjemmekamp mod SønderjyskE den 22. august spillede holdet i en version af den hvide adidas-trøje, som i anledning af WorldPride-ugen i København var præget af regnbuefarverne på brystet i Unibets logo samt i nakken af trøjen.

Tilbage i august kunne man på F.C. Københavns hjemmeside læse følgende: Fodbold er for alle og diskrimination har ingen plads i vores sport. Kortere kan det ikke siges.

Trøjerne fra kampen kom på auktion og har indbragt 146.465 kr., som går ubeskåret til Copenhagen Prides arbejde for LGBTI+ rettigheder. Vi er enormt glade for at modtage den flotte donation og ser frem til den 31. oktober, hvor vi får overrakt pengene til F.C. Københavns hjemmekamp mod Vejle.

Sekretariatschef for Copenhagen Pride, Michael Bager, siger: “Vi er i Copenhagen Pride enormt glade for at se, at F.C. København sender et utrolig stærkt signal om, at alle har ret til at føle sig velkomne i fodboldens verden uden frygt for diskrimination. Vi håber, at tilskuerne til kampen den 22. august tog det med sig, og vi glæder os til at fortsætte arbejdet mod diskrimination i sport.”

Donationen markerer ligeledes, at F.C. København har indgået et samarbejde med Copenhagen Pride om at være Community Supporter.

Kilde: www.fck.dk

Photo credit: Wesley Tingey / Unsplash

Modtag de seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få organisatoriske nyheder fra Copenhagen Pride en gang om måneden