Copenhagen Pride, Malmö Stadsbibliotek & Malmö Pride præsenterer: HallowQueen Horror Stories

En eftermiddag med litterær (u)hygge

Kom indenfor når Copenhagen Pride, Malmö Stadsbibliotek og Malmö Pride i samarbejde inviterer til (u)hyggelig oplæsning af uddrag fra dansk, svensk og international LGBTI+ litteratur.

Ramona Macho – Chantal al Arab – Danna Belle – Dolores Von Strass

Directed by Christoffer Berdal & Ian Noresson 
Forfattere: Tomas Lagermand Lundme, Mian Lodalen, Jude Dibia & Daphne du Maurier

Halloween 31. oktober 2021
kl. 15.45-17

København: Holbergsalen i Admiral Gjeddes Gaard Mødested
Store Kannikestræde 10A
&
Malmö: Röde Rummet, Malmö Stadsbibliotek
Kung Oscars väg 11

Livestreaming www.copenhagenpride.dk og www.facebook.com/copenhagenpride

GRATIS Arrangement – Book billetter her:
København: https://billetto.dk/e/hallowqueen-horror-stories-en-eftermiddag-med-litteraer-u-hygge-billetter-580634
Malmö: TBA

Statistikkerne taler deres eget grumme sprog: Sandsynligheden for at man som LGBTI+ person oplever stigmatisering, diskrimination og hadforbrydelser, kun fordi man er, som man er, er markant større, end det er tilfældet for ciskønnede heteroseksuelle personer, og er man en del af en eller flere køns- eller seksuelle minoriteter, har man desuden forhøjet risiko for at udvikle psykisk sygdom som depression og angst. I anledning af Halloween byder vi derfor indenfor i varmen til en eftermiddag med oplæsninger fra den mere uhyrlige del af LGBTI+ litteraturen. Det bliver skræmmende godt!

Hvad kan du forvente?
København: En eftermiddag i selskab med drag queens Ramona Macho, Chantal al Arab m.fl. både live i København og online fra Malmø. De iklæder sig deres mest forfærdelige halloween outfits og læser bl.a. højt på dansk af “En Rigtig Kærlighed” (2019) skrevet af danske Tomas Lagermand Lundme, og på engelsk af “Don’t Look Now” (1971), skrevet af britiske Daphne du Maurier. Her får du både historien om en altoverskyggende kærlighed mellem to mænd og et overfald, som ændrer alt mellem dem, og en klassisk gyserfortælling, som nok skal få det til at løbe dig koldt ned ad ryggen. Sprog: Dansk og engelsk.

Eventet i København bliver livestreamet på Copenhagen Prides hjemmeside www.copenhagenpride.dk og på Facebook www.facebook.com/copenhagenpride

Hvornår og hvor er det henne?
I København danner Holbergsalen i den historiske @Admiral Gjeddes Gaards Mødested i Store Kannikestræde 10A rammen for arrangementet, og i Malmø inviteres du indenfor i Röda Rummet på @Stadsbiblioteket i Malmö, Kung Oscars väg 11. Begge events begynder kl. 15.45.

Vi håber, at du vil være med til at markere Halloween på en hyggelig uhyggelig måde sammen med os 🖤🏳️‍🌈

Bemærk at arrangement i København ikke er tilgængelig for kørestolsbrugere

Modtag de seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få organisatoriske nyheder fra Copenhagen Pride en gang om måneden