HeartCore-horoskopet

Tekst og illustrationer af Henrijette Nielsen

Note fra redaktøren: Denne læsning af stjernetegnene er ikke udformet af en professionel og bør ikke læses som sådan. Det er ment som et muntert indblik i en queer forståelse af stjernetegnslæsning.

Vædderen

Vædderen er aldrig bange for at tale ærligt og lige ud af posen. En queer vædder vil altid være klar til at bryde med den heteronormative status quo. Vædderen kan være en sand aktivist. De har gejsten til at kæmpe for både sin egen sag, og alle andres sager, da de elsker retfærdighed og ligestilling. Som et kæmpe fyrværkeri har vædderen en energi og udstråling, som er fascinerende og svær at overse, uanset hvor meget glimmer der er til festen!

Tyren

Tyren oser af feminin energi, da de er styret af Venus. Dette gør dem i stand til at bryde med patriarkatet. Det er et tegn, der elsker at være omringet af skønhed, luksus og de fineste ejendele. Dette betyder dog ikke, at de er materialistiske, da tyren sætter pris på alle former for kunst og udtryksformer, ikke kun de dyre og luksuriøse. Tyren er heller ikke bange for at dele ud, så hvis du har en Tyr i dit liv, kan du nemt blive overhældt med lækre goder og nydelser.

Tvillingerne

Tvillingerne er ofte en af de mest misforståede tegn og bliver tit kaldt ”two-faced”. De har mange forskellige energier, er Yin og Yang, derfor ses de ofte som en person, der ofte ændrer sig. Men det er også det smukke med Tvillingerne, da de om nogen har evnen til at tilpasse sig alle mennesker, miljøer og aldrig er bange for nye ting. De sætter gerne aftryk i denne verden, og Tvillingerne vil altid blive husket uanset, hvor de bevæger sig hen!

Krebsen

Krebsen rummer et kæmpe univers af følelser, visdom og empati. De er indbegrebet af “chosen family”, da de formår at skabe nogle utroligt gode, åbne og tætte relationer med de mennesker, de holder af. Krebsens energi føles som fyrværkeri ved stranden på en perfekt sommeraften og kan have en helende effekt på dem omkring dem. Dine følelser og kampe vil altid blive hørt af Krebsen.

Løven

Løven er styret af solen, og det er tydeligt, da man altid kan se dem skinne på lang afstand! De er en ren “force of nature” og har så meget karisma og energi, uanset hvilket selskab de er i. De er en flok håbløse romantikere, der kaster sig ud i kærligheden med hovedet først – også den venskabelige kærlighed. De vil altid beskytte og støtte dem, de elsker og ikke mindst hjælpe alle andre med at leve deres bedste liv.

Jomfruen

Jomfruen er pragmatisk, organiseret og ofte en person med et godt overblik. De ved præcis, hvornår de kan slappe af og give den gas, for det skal de nok sørge for at få lavet plads til i deres liv. Jomfruen kan virke kritisk overfor sig selv og andre, men det er bare deres måde at organisere tingene på, så de bedst kan hjælpe dem omkring sig. Jomfruens naturlige sans for hårdt arbejde gør dem til en perfekt spiller i den gode sags tjeneste.

Vægten

Vægten er romantisk, drømmende og et socialt væsen. De trives bedst i selskab med andre og vil gerne sørge for skabe balance i deres eget og andres liv. Vægten søger altid efter harmoni og ser helst, at folk ikke skammer sig eller gemmer sig, for det er åbenhed og kærlighed, som verden har brug for. Vægten er ikke fan af konflikter, men skulle de opstå, vil Vægten meget hellere få dem løst, så alle er glade, end at flygte fra dem.

Skorpionen

Skorpionen er kendt som det mest sexede tegn, men de er meget mere end deres magnetiske udstråling. De er fyldt med intensitet og tæt forbundet med deres sanser og følelser. Skorpionen er ikke bange for sandheden eller for at fortælle den til andre. De kan nemt komme til at konfronterer andre med noget, de ikke vil høre, men i denne verden kan det være nødvendigt, og det kan give andre muligheden for at give slip på det, der holder dem tilbage.

 

Skytten

Skytten er optimistisk, legesyg og vil helst ikke stå stille. De elsker oplevelser og søger konstant nye steder hen. Skytten elsker at opbygge fællesskaber, om det er ved at være aktivist i den gode sags tjeneste eller på de mange ture ude omkring i verden, er underordnet. Skytten er typisk en person med mange forskellige vennegrupper, som de har mødt mange forskellige steder, men de formår at samle folk og give alle nogle nye oplevelser.

Stenbukken

Stenbukken er ofte set som meget seriøs og til tider kedelig. Men i virkeligheden er de nogle solide arbejdsheste med gode lederegenskaber, som brænder for at komme frem i livet. Mange af dem kan sagtens have mere fokus på arbejde, end på sjov og ballade. Men det er ikke ensbetydende med, at de ikke kan være godt selskab. Så selvom Stenbukken elsker sine kasser og strukturer, kan de bestemt være en god medspiller i den ellers flydende queer verden.

Vandmanden

Vandmanden er notorisk kendt for at være rebelsk og utraditionel. De elsker frihed og hader regler og har også en tendens til at have svært ved at binde sig. Den queer Vandmand kan nemt være en person der nægter at begrænse sig. De vil utroligt gerne ændre verden og har altid en ny ide eller vinkel. De elsker fællesskab og samarbejde og kan være meget sensitive overfor mennesker omkring dem.

Fisken

Fisken er fyldt med drømme og fantasi og elsker at romantisere deres eget liv. De bliver ofte set som meget følsomme. De er da også empatiske, men tag ikke fejl – de går til angreb, hvis det er nødvendigt! En queer Fisk kan være essensen af alle identiteter, derfor kan de også være meget flydende i både køn og seksualitet. Mange Fisk er også meget kreative mennesker, der elsker at udtrykke sig, gerne igennem elementer såsom mode og teater.

Modtag de seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få organisatoriske nyheder fra Copenhagen Pride en gang om måneden