Interviewpersoner søges: Tilgængelighed til Pride

PRIDE WEEK OG TILGÆNGELIGHED

Har du oplevet udfordringer med tilgængeligheden under Copenhagen Pride Week, og har du lyst til at dele dine oplevelser med os?

I forbindelse med en artikel til HeartCore – Det officielle Copenhagen Pride Magasin søger vi 3-4 LGBTI+ personer, som har lyst til at medvirke i et interview om de udfordringer, som de har mødt i forbindelse med deres deltagelse i Copenhagen Pride Week. Interviewet kan finde sted fysisk såvel som online.

Vi afholder interviews i uge 45.

Vi opfordrer alle uanset baggrund til at kontakte os: Det kan være, at du har oplevet ikke at have adgang til arrangementer pga. din fysik, pga. bestemte kulturer og praksisser som findes inden for Priden, fordi du tilhører en dobbeltminoritet eller fordi du på anden måde har oplevet Pride-rummet som utilgængeligt for dig. 

Kan du genkende en eller flere af disse oplevelser, og har du lyst til at fortælle om det i et interview, vil vi meget gerne høre fra dig. Skriv en mail med emnet “HeartCore tilgængelighed” til [email protected] hvor du inkluderer dit navn, alder, by samt en kort beskrivelse af hvilke udfordringer du har mødt i forbindelse med Pride Week. Din medvirken er ulønnet, men der vil være kaffe/te og lidt snacks under interviewet. Det er muligt at være anonym. 

Vi glæder os til at blive klogere på jeres erfaringer!

Modtag de seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få organisatoriske nyheder fra Copenhagen Pride en gang om måneden