Kultur til Copenhagen Winter Pride 2023

Pride Night Live er tilbage!

Traditionen tro bydes du indenfor i varmen til Pride Night Live under Copenhagen Winter Pride Week. Uanset om du tager plads i vores studie i Huset-KBH eller ser med online hjemme i stuen, kan du regne med den gode blanding af underholdning og eftertænksomhed, som kendetegner PNL. Du kan se frem til musikalske indslag med blandt andre BASIT, Sander Sanchez, Asbjørn, O/RIOH, Kristoffer Eriknauer, nmtsk og UBLU, og derudover byder programmet også på drag i forskellige afskygninger. Mellem de mange optrædener kan du opleve spændende og tankevækkende interviews om alt fra det at være queer og have en anderledes baggrund end de fleste i Danmark til den tumultariske afholdelse af EuroPride i Beograd, som efterlod Copenhagen Prides udsendte lige så håbefulde som frustrerede. Torsdag den 23. februar står Copenhagen Prides Youth Team for programmet, og du kan godt begynde at glæde dig!

Det er med stolthed, at Copenhagen Prides Kulturgruppe præsenterer værterne for Pride Night Live 2023:

Robin Mae Andersen (hun/hende)
Robin er af dansk baggrund, men er for tiden bosat i Berlin, og vi har været så heldige at lokke hende til København for endnu engang at være vært for jer på PNL. Hun er tilmed tidligere fagansvarlig i Copenhagen Prides Youth Team, og arbejder for at fremme LGBTI+ rettigheder bl.a. via hendes Insta-platform.

Elijah Kashmir Ali (de/dem)

Elijah er nonkonform gender bender bosiddende i København. De har palæstinensisk baggrund, og bruger helt bogstaveligt deres stemme og platform som kunstner og aktivist under eget navn. Vi glæder os til Elijahs debut som PNL-vært.

Queer Movie Night

Queer Movie Night sætter fokus på forskellige LGBTI+ erfaringer skildret i diverse film. Til Winter Pride Week i år viser vi dokumentaren How to Tell a Secret (2022), som skildrer den stigmatisering, som man stadig den dag i dag kan opleve som HIV-positiv. Derudover har vi en Surprise Spillefilm, som vil blive afsløret på Copenhagen Prides app midt januar. Uanset om du har et personligt forhold til de emner, som filmene til Queer Movie Night omhandler, om du kommer for at blive klogere, for at blive en bedre allieret eller blot en oplevelse rigere, er du hermed inviteret til at joine os i mørket.

Info

Pride Night Live (PNL)
Hvad: Live studie med værter og gæster kombineret med en scene til live optrædener med musik, teater, kulturelle indslag mm. Showet finder sted foran et live publikum og bliver live-streamet på samme tid. OBS: Publikum på udvalgte siddepladser vil blive filmet under showet.
Hvornår: Mandag 20/2, tirsdag 21/2, torsdag 23/2 og fredag 24/2 kl. 21.00-22.00 (live publikum skal ankomme kl. 20.30).
Hvor: Xenon
Tilgængelighed: Niveaufri adgang.
Billetter: Købes på Billetto. Pris: 25 kr. (1 øl eller vand er inkluderet i prisen).

Queer Movie Night
Hvad: LGBTI+ filmvisninger i Husets Biograf. Filmene til Queer Movie Night kan være alt fra intime fortællinger til storslået drama, men de har alle det tilfælles, at de er udvalgt, fordi de har noget på hjerte eller har haft en særlig betydning for LGBTI+ miljøet.
Hvornår: Onsdag den 22. februar kl. 19.00-23.00
Hvor: Husets Biograf
Tilgængelighed: Niveaufri adgang
Billetter: Bookes på Billetto. GRATIS

Modtag de seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få organisatoriske nyheder fra Copenhagen Pride en gang om måneden