Ny Facebookgruppe: mental og fysisk velvære

17.2.2021

Copenhagen Pride samarbejder i de kommende fire uger med personlig træner og kostvejleder Nevan Solanga via Facebookgruppen: Mental og Fysisk Sundhed – Copenhagen Pride x Nevan

I 4 uger vil vi fokusere på vores generelle sundhed. Hver dag vil Nevan poste noget nyt i gruppen, man som deltager kan lære noget af, udfordre dig selv med eller prøve af mhp. træning og motion, kost og ernæring, psykisk sundhed og fitness verden.

Vi har 2 dage om ugen, hvor vi træner sammen også! Jeg går live her om tirsdagen kl.11.00 og om torsdagen kl.16.00, hvor vi har en træning på ca.40 minutter + en Q&A (eller kort oplæg) på ca.20 min. Træningen er for alle, uanset niveau. Og du har ikke brug for andet end dig selv og din lejlighed. Vi kommer til at motivere hinanden, lave Q&A, aflive myter og rygter, bevæge os fysisk og bygge en lille, men stolt LGBTQ+ fitness community! VIGTIGT! – dette er ikke et sted som promoverer toksiske samfundsidealer ift. krop og udseende. Min vision er en gruppe, hvor vi alle sammen kan hele og blive beriget. Tak! 

Fortæller italienskfødte Nevan Solange

Om Nevan fortæller med en stort smil “her er 7 facts om selv selv, hvis du sidder og tænker “hvem er ham her?”

1. Det hurtige: jeg er 31, bor i København sammen med min kone og mit barn på 2 år og kommer fra Italien, hvor hele min familie stadig bor. Jeg har boet i Danmark i nu 8 år.

2. Jeg er tilfældigvis også transperson og har arbejdet med og for LGBTQ+ personer som frivillig i MIX Copenhagen, LGBT Asylum, Ung Trans mm.

3. Efter en akademisk uddannelse og 9-16 jobs har jeg uddannet mig selv til fitness instruktør, personlig træner og kostvejleder for at følge “drømmen”.

4. Jeg har sagt mit safe job op for at gå all-in med coaching for at kunne hjælpe så mange mennesker som muligt med deres mål (mentale og fysiske). Det var sindssygt skræmmende og usikkert men jeg er mega glad for min beslutning!

5. I min verden som coach er der ikke plads til restriktive kost, mindre livsglæde, toksiske kropsidealer, alle slags for shaming, vægt/tal negativ fokus… fysisk aktivitet, ernæring, livsstil og at arbejde på mental sundhed er kun på personens præmisser.

6. Jeg elsker at arbejde med mennesker. Det giver mig ekstremt meget at kunne snakke med klienter fra alle mulige steder i verden, gå en tur eller træne i København med dem som bor her.

7. Jeg har arbejdet med det i 5+ år og begyndte at ændre mit liv tilbage i 2013, hvor jeg gik for første gang i et fitness center. Sikke en rejse…fysisk, ja..men især mentalt.

Join facebook gruppen her

Modtag de seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få organisatoriske nyheder fra Copenhagen Pride en gang om måneden