Open call: Menneskerettighedsprogram

Velkommen til Menneskerettighedsprogrammet under
Copenhagen Pride 2023!

Vi inviterer alle personer og organisationer, der brænder for menneskerettigheder, til at indsende deres forslag om et event til Copenhagen Pride Menneskerettighedsprogram 2023.

Vi søger forslag til events, foredrag, workshops og optrædener, der omhandler menneskerettighedstemaer som lighed, diskrimination, inklusion og social retfærdighed. Vi opfordrer særligt forslag, der udforsker det intersektionelle aspekt ved menneskerettigheder, herunder bl.a. race, køn, seksualitet og handicap.

Vi modtager gerne forslag fra enkeltpersoner og organisationer fra alle baggrunde og steder. Uanset om du er aktivist, kunstner, akademiker eller blot brænder for menneskerettigheder, inviterer vi dig til at bidrage til vores program.

De udvalgte forslag vil blive inkluderet i Menneskerettighedsprogrammet under Copenhagen Pride 2023, som vil finde sted fra 12. august til 20. august 2023. Dette er en fremragende mulighed for at vise dit arbejde frem, komme i kontakt med ligesindede personer og være en del af en vigtig begivenhed i kampen for menneskerettigheder.

For at indsende dit forslag skal du udfylde ansøgningsformularen senest den 16. april 2023.

Lad os arbejde sammen om at gøre Copenhagen Pride 2023 til en indflydelsesrig begivenhed, der fremmer menneskerettigheder og fejrer mangfoldighed!

Copenhagen Pride Week finder sted d. 12.-20. August 2023 i København, med menneskerettighedsprogrammet fra d. 14.-17. Her vil vi skabe et rum for oplysning, debatter og menneskerettigheder ved at sætte fokus på forskellige aspekter inden for LGBTI+ relaterede emner. Vi ønsker fortsat at fremme diversiteten i programmets emner og målgrupper. Til sommer bliver det under temaet Come Together. Læs mere om temaet her.

Fotograf: Rikke Høyen

Modtag de seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få organisatoriske nyheder fra Copenhagen Pride en gang om måneden