Er du Copenhagen Prides nye produktionsansvarlige?

Frivillig Rolleprofil: Fagansvarlig for produktion

Copenhagen Pride er Danmarks største, mest farverige og mangfoldige menneskerettighedsmanifestation og har i mere end 25 år bragt kampen for ligestilling og mangfoldighed ud i Københavns gader. 

Efter mere end et årti hos os går vores produktionsansvarlige på en velfortjent pension, og vi er derfor ved at indlede processen med at ansætte hans efterfølger. Det er en enormt vigtig rolle – med ansvar for en fjerdedel af vores årlige budget og vores største koncertarrangementer – som kræver stor koordination, projektstyring og evne til problemløsning. Men som også giver tilfredsheden ved at se titusindvis af mennesker fejre menneskerettighederne på Pride Square.

Vi forventer, at den nye produktionsansvarlige vil fungere som assistent i 2023 og følge den afgående produktionsansvarlige, inden de tager over fra september 2023 og planlægger Pride i 2024.

Centrale ansvarsområder

 • At udforme og planlægge den tekniske produktionsinfrastruktur, der er nødvendig på Pride Square/Rådhuspladsen i Pride-ugen i koordination og samråd med andre fagansvarlige; ansvaret er for alle scene-, front of house- og backstage-områder (men ikke andre elementer på Pride Square såsom barer og madboder).
 • Samarbejde med kassereren, den organisatoriske forperson og sekretariatschefen om at forhandle det årlige budget for produktionsområdet og i løbet af året sikre, at budgettet overholdes.
 • Samarbejde med sekretariatets personale for at sikre, at de relevante kontrakter og aftaler med leverandører er på plads, og at alle nødvendige tilladelser er indhentet fra kommunen.
 • Samarbejde med de fagansvarlige for show, kultur, ungdom, hospitality og barer for at sikre, at alle nødvendige faciliteter planlægges og gennemføres backstage. 
 • Aflægge regelmæssige rapporter efter anmodning til bestyrelsen og sekretariatet om fremskridtene i forbindelse med hvert Pride-event.
 • Bliv vores go-to produktionsekspert for at hjælpe vores team med at løse problemer og finde kreative måder at levere elementer af vores events på Rådhuspladsen og omgivelserne (herunder Rainbow Square og Nytorv)
 • Være et aktivt medlem af vores Fagansvarlig-gruppe og deltage i og bidrage til møder i løbet af året.

For at opfylde kravene som produktionsansvarlig forventer vi, at du kan afsætte 4-6 timer om ugen hele året, med betydeligt flere timer fra april til august. 

I Pride-ugen i august får vi brug for, at du bidrager med flere timer, når vores arrangement er live. Det kan være, at du ønsker at tage fri fra din fuldtidsbeskæftigelse, hvilket der er et budget til rådighed, og der kan udbetales løn for.

Dine færdigheder og erfaringer

Vi ser dette som en rolle, som du vil udvikle dig og vokse ind i, og den periode, hvor du følger den nuværende produktionsansvarlige, vil være afgørende for din indslusning. Vores ideelle kandidat vil have de fleste, hvis ikke alle, af de egenskaber, der er anført nedenfor.

 • Erfaring med produktionsledelse af live-shows og/eller større offentlige arrangementer.
 • Teknisk ekspertise inden for sceneproduktion, lyd og lys, opbygning og nedbrydning, strøm og elektricitet osv.
 • En vis erfaring med styring af komplekse opbygninger og nedbrud, herunder kontakt med flere leverandører, der arbejder samtidigt.
 • En vis erfaring med større offentlige arrangementer, herunder arrangementer i offentlige rum og over flere dage.
 • Forståelse for og bevidsthed om forskellige menneskers behov og læringsstil og evnen til at tilpasse din kommunikationsstil til forskellige grupper.
 • Evnen til at bevare roen under pres og til at være assertiv, når det er nødvendigt, herunder når du afviser en anmodning eller overbringer dårlige nyheder.
 • Løsningsorienteret, når du står over for en udfordring, og i stand til at samarbejde om at løse problemer.
 • Computerfærdigheder, især med Gmail og Google Suite-applikationer, er afgørende.
 • Grundlæggende forståelse af projektstyring og metoder til registrering af opgaver og fremskridt.
 • Erfaring med at arbejde i et miljø med højt tempo og til tider stressende forhold og evne til at bevare roen og til at skabe ro i vanskelige situationer.
 • Erfaring med at arbejde i et team og evne til at samarbejde.
 • Stort engagement i LGBTI+ lighed, menneskerettigheder og inklusion.
 • Flydende dansk og engelsk; færdigheder i andre sprog er en bonus.

Ansøg om at blive vores produktionsansvarlige

Vi forventer, at den nye produktionsansvarlige vil fungere som assistent i 2023 og følge den afgående produktionsansvarlige, inden de tager over fra september 2023 og planlægger Pride i 2024. Du skal derfor kunne indstille dig på at arbejde sammen med vores nuværende produktionsansvarlige for at lære af ham og hans erfaring.

Send en e-mail med dit CV og relevant erfaring samt et følgebrev til Benjamin Hansen på [email protected]

 

Foto: Olav Holten

Modtag de seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få organisatoriske nyheder fra Copenhagen Pride en gang om måneden