Trygheds-team

Trygheds-team

Fotograf: Nate Isaac

Bliv en del af Copenhagen Prides nye trygheds-team

Vi søger lige nu dedikerede frivillige til vores nye Safer Space initiativ, der skal sikre at vores gæster har en tryg og god oplevelse under Copenhagen Pride Week 2023. 

Som en del af Copenhagen Prides trygheds-team kommer du til at bemande vores Safer Space telt og være vores øjne og øre på pladsen. Teamet er der for at skabe tryghed for gæster, der måtte have brug for det, tage en snak og være til rådighed for hvad der måtte opstå. Teamet er i tæt dialog med det resterende sikkerhedsteam og vil aldrig stå alene med opgaven.

I samarbejde med Købehavns Frie Promotorer tilbyder vi uddannelse i konflikthåndtering, omsorgsfuld kommunikation, diskrimination og bias med mere. For at sikre at du er godt klædt på til at møde vores gæster, der hvor de er og hjælpe med at yde omsorg for dem.

Er du interesseret I at høre mere, kan du række ud til eventkoordinator Lea Hedeskov på lea.hedeskov@copenhagenpride.dk

Hvem søger vi? 

Vi leder efter dig, som er imødekommende og motiveret til at yde omsorg og tryghed for vores gæster. Det er et plus, hvis du erfaring fra andet omsorgs- og tryghedsarbejde, eller relevante faglige kompetencer som fx sygeplejerske, SoSu-assistent eller lignende. 

For at skabe de bedste forudsætninger, er det vigtigt for os at etablere et team med en bred diversitet og vi opfordrer alle der kunne have interesse til at søge. Aldersgrænsen for at være en del af vores tryghedsteam er +25.

Da vores trygheds-team, skal varetage følsomme opgaver og håndtere pressede situationer, holder vi løbende screeningssamtaler for at sikre, at vi får de rigtige mennesker med om bord. 

Det praktiske

Som en del af trygheds-teamet skal du kunne tage 2-3 vagter under eventafvikling (12.-20. august, 2023) hvoraf én af dem skal ligge fredag eller lørdag. Samtidig er det vigtigt at du har mulighed for at deltage i undervisningen lørdag d. 10. juni. 

Hvis det lyder som noget for dig, så send en mail til eventkoordinator Lea Hedeskov på lea.hedeskov@copenhagenpride.dk, hvor du kort fortæller, hvorfor du er motiveret til at blive en del af vores trygheds-team og et overblik over relevant erfaring. 

Vi indkalder løbende til samtaler.