Copenhagen 2021 kopper (5 stk. assorteret)

Sælges i øjeblikket kun som et assorteret sæt på 5 stk.

Kapacitet: 40 cl
Materiale: Genanvendeligt plast

100,00 kr.

22 på lager

Copenhagen 2021 kopper (5 stk. assorteret)

Kategori

Beskrivelse

På grund af stor efterspørgsel har vi nu vores Copenhagen 2021 genanvendelige kopper til salg! De er produceret og brugt til vores mega-event i sommeren 2021, og du er måske stødt på dem i vores barer eller har måske endda allerede nogle liggende derhjemme. Nu har du chancen for at supplere din samling og få hele sættet, mens du støtter et godt formål! Da de blev produceret til WorldPride 2021, bliver disse kopper ikke længere fremstillet, hvilket virkelig gør dem til et samlerobjekt.

Kopperne er ekstremt lette, holdbare og informative og er perfekte til en picnic, en aften i byen eller endda til at genopfriske din viden om LGBTI+. Passende til koppens tema (f.eks. biseksuelt flag eller fremskridtsflag) er der en lille beskrivelse og endda en QR-kode for mere information!

Disse kopper er produceret med miljøet i tankerne. I stedet for at bruge engangskopper under vores arrangement valgte vi genanvendelige kopper, der blev vasket og genbrugt, og dermed minimerede vi vores miljøpåvirkning. Det betyder også, at nogle af kopperne i sættet kan være blevet brugt (men selvfølgelig vasket!). Som vi sagde, er de virkelig et samlerobjekt.

Yderligere information

Vægt ,5 kg
Størrelse 15 × 5 × 17 cm
Modtag de seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få organisatoriske nyheder fra Copenhagen Pride en gang om måneden