ORLO + Copenhagen 2021 limited edition ur

Det officielle Copenhagen 2021 ur er designet som et kendetegn for dig at bære, der viser din fejring af lighed, kunst og menneskerettigheder. Uret ser ikke kun godt ud, men det afspejler også Pride-budskabet. Det er din chance for at vise (og give) din støtte til LGBTI+ samfundet og hjælpe med at bane vejen for en lige og inkluderende verden.

500,00 kr.

Ikke på lager

ORLO + Copenhagen 2021 limited edition ur

Kategori

Beskrivelse

ORLO bestræber sig på at skabe ikoniske, tilgængelige ure, der passer til individuel styling. Brandet bygger sit fundament på at være inkluderende, stilfuld, progressivt og filantropisk, samtidig med at det beviser, at kvalitetsure også kan være tilgængelige. De kalder det “feel-good-style”.

Du kan få fingre i et (eller flere) af de 2021 officielle limited edition Copenhagen 2021 ure og tro os, der er mange fordele ved uret. Ved at sikre dette ur vil du ikke kun vise din stolthed og din støtte til LGBTI+ samfundet, du vil også hjælpe kampen for at reducere plast i vores verdenshave, og som en ekstra bonus så går det samlede overskud ved salg af urene direkte til kampen for menneskerettigheder.

Yderligere information

Vægt 0,2 kg
Størrelse 25 × 18 × 4 cm
Modtag de seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få organisatoriske nyheder fra Copenhagen Pride en gang om måneden