Winter Pride

Copenhagen Winter Pride 2024

For 10. gang er det vores fornøjelse af byde velkommen til Winter Pride, en chance for at komme hinanden nær i en kold tid. 

Her på hjemmesiden kan du blandt andet finde information om årets program, tilgængelighed i huset og den store efterfest.

Da vi afholdt eventet for første gang i 2015, var det med en vision om at skabe et rum, hvor vi kan komme hinanden nær, finde varme i fællesskabet i en kold til og tilgå hinandens levede oplevelser med nysgerrighed og et åbent sind. Eventet er vokset i årenes løb, men det har stadig den samme kerneværdi om nærhed for LGBTI+ miljøet i den danske vinterkulde.

Temaet for Winter Pride afspejler netop dette: Som fortsættelse af temaet for sidste sommers Pride er det nemlig Come Together. Det er en åben invitation til at udforske de mange levede erfaringer, der findes i vores miljø, og en opfordring til at prioritere solidaritet og at opløfte hinandens stemmer. Sammen er vi stærkest – og det gælder året rundt!

De seneste år har Huset-KBH i Indre København dannet rammerne for Winter Pride, og vi er glade for, at det endnu engang er tilfældet.

En stor tak skal lyde til alle de frivillige, der har lagt et kæmpe arbejde i programlægningen af Winter Pride, og som i ugens løb kommer til at arbejde hårdt sammen med vores andre Volunqueers for at sikre, at vores gæster får en god oplevelse. Det kan ikke siges nok – uden frivillige er der ingen Pride!

Vi håber, I vil tage imod dette års program, som byder på noget for enhver smag. Vi ses den 19.-24. februar!