Youth Nights: Highlights

Sidste år afholdt vi Copenhagen Prides første Youth Night, arrangeret af vores fantastiske ungegruppe. Det var en kæmpe succes, og derfor har vi i år skruet op og fyrer op for hele to Youth Days! Så kom og vær med på Pride Square onsdag den 16. og torsdag den 17. august, hvor du kan opleve en række talks og optrædener. De to værter, der skal lede jer godt igennem aftenerne, er Signe Thielsen og Charlie Gross Nielsen. Her kan du se et par highlights og det fulde program finder du her.

Tyrannosaurus Regs

Har du nogensinde drømt om, hvordan det mon ville være at være en havfrue, der fandt prinsen på den hvide hest og blev forvandlet til et menneske? Så er du gået helt galt i byen! Tyrannosaurus Regs giver fortællingen og den smukke Disney-prinsesse en overhaling og drukner normerne for både skønhed og lykke i denne kombinerede performance og talk. Er du mon klar til at omfavne en ny idé om hvad en havfrue kan?

Hvornår: Onsdag d. 16. august, 17.30-18.00

Hvor: Hjørnet

Foto: Randi Krog
Foto: Nelle Renberg

Spring & I

Oplev det fantastiske duo Spring & I på Show Stage til Copenhagen Pride 2023. Den elektroniske producer-duo har netop udgivet deres første samlede værk, der for alvor cementerer hvordan Spring & I balancerer det tunge fra club-musikken med eftertænksomme tematikker. Og med inspiration fra den tørre og rå lyd fra UK-garage, formår de stadig at skabe et inderligt univers, som lytteren inviteres ind i.

Hvornår: Torsdag d. 17. august, 16.00-16.30

Hvor: Showscenen

Michiel & Ylva Cirkusforestilling

Mystical Alliance er et samarbejde mellem to scenekunstnere, der udspringer af det moderne cirkus. Med deres enestående fysiske færdigheder og unikke kunstneriske udtryk skaber de et dramatisk visuelt skuespil, der giver nye perspektiver på vores menneskelige krops potentiale. Mystical Alliance byder på slangemennesket Ylva Maia, som både vil chokere, forbløffe og forføre dig på én gang. Michiel Tange van Leeuwen er den anden halvdel af Mystical Alliance, og med sin høje, ekstravagante fremtoning dominerer han uden tvivl scenen. I en stor metalramme, der hænger fra loftet, mødes deres kroppe og snor sig rundt om hinanden, mens de udforsker nye måder at eksistere sammen på.

Hvornår: Torsdag d. 17. august, 17.00-17.15

Hvor: Showscenen

 

 

Foto: Kim-Lena Sahin

Foto: @soggyholy

NIMĀ 

NIMĀ er dansk/iransk artist med stærke rødder fra Iran og skriver sange til og om relationer, han igennem tiden har kollideret med. Han drages mod det eksakte moment, hvor to energier støder sammen på en måde, der kan mærkes helt inde i sjælen. Han er ikke bange for at føle og udtrykke sig, og hans lyrik bærer derfor præg af meget eksplicitte og nøgne følelser om kærlighed, tab og begær. NIMĀ og fuldt band spiller Show Stage op, og det bliver uden tvivl oplevelsesværdigt! 

Hvornår: Torsdag d. 17. august, 19.15-19.45

Hvor: Showscenen

Julie Pavon

Det er umuligt at stå stille, når det fremadstormende house-poptalent fyrer op under sit rå og højenergiske liveshow. Julie Pavon er en hvirvelvind af en live-oplevelse, hvor hun river publikum rundt med sine råt pumpende produktioner, iøjnefaldende sceneoutfits og pågående energi. Det er dunkel klubpop, der går lige i mellemgulvet og dansefødderne. Det bliver et brag af en fest!

Hvornår: Torsdag d. 17. august, 20.00-20.30

Hvor: Showscenen

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Søren Drastrup

Techno Night med Bazooka Babe og DJ

Torsdagens sidste show står i technoens tegn, når drag performer Bazooka Babe med DJ og dansere indtager scenen. Der bliver lagt op til høj energi, våde kroppe, fest og følsomhed, letpåklædte dansere og polestænger. Det bliver et brag af en afslutning på årets Pride Youth dage, og den skal ikke have for lidt! What’s not to like? 

Hvornår: Torsdag d. 17. august, 22.00-22.45

Hvor: Showscenen

Modtag de seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få organisatoriske nyheder fra Copenhagen Pride en gang om måneden