Amsterdam vinder buddet om WorldPride 2026!

Bestyrelsen for Copenhagen Pride lykønsker vores hollandske kolleger i Amsterdam Pride, som netop et blevet annonceret som vært for WorldPride i 2026.

Copenhagen Pride havde stemt for Amsterdams bud, som bliver den første WorldPride, der vender tilbage til Europa, efter at København var vært i 2021. Det alternative bud var fra Orlando, Florida.

Buddene blev præsenteret på verdenskonferencen for InterPride, det globale Pride-netværk, som fandt sted i Guadalajara, Mexico i sidste uge. Copenhagen Pride var repræsenteret af bestyrelsesmedlem Lars Christian Østergreen og sekretariatschef Steve Taylor, som også fremlagde den endelige rapport om WorldPride i København.

Politisk forperson for Copenhagen Pride, Lars Henriksen, siger: “Amsterdam Pride er en af ​​verdens mest ikoniske Prides, og vi er ovenud glade for, at de har mulighed for at afholde WorldPride i 2026. Deres stærke fokus på menneskerettigheder, der fejrer jubilæet for lige ret til ægteskab, og deres ikoniske kanalparade, vil sikre, at Amsterdam WorldPride er en uforglemmelig begivenhed. Copenhagen Pride sender sine varmeste lykønskninger og lover vores fulde opbakning.”

WorldPride Amsterdam finder sted fra 25. juli til 8. august 2026. Læs mere på www.worldpride.amsterdam.

Modtag de seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få organisatoriske nyheder fra Copenhagen Pride en gang om måneden