Leder

For 10. gang: Velkommen!

Foto fra lanceringen af HeartCore #9 i august 2022 – fotograf Casper Engelby

Kære læser

I sidste udgave fejrede vi HeartCores to-års jubilæum – og denne gang har vi anden milepæl, vi kan glæde os over. Det er tiende udgave af vores magasin!

Det gør mig utrolig stolt at have været en del af denne rejse fra starten og at kunne se, hvor langt vi er kommet. Al fortjeneste tilkommer den frivillige redaktion, som har lagt en utrolig indsats og en masse passion i at skabe dette magasin.

På enhver rejse er der veje, der både mødes og skilles, og med denne udgave siger vi farvel til to personer, som hver især har bidraget til, at magasinet er som det er i dag. Lærke siger farvel som indholdsredaktør og Josefine som redaktionssekretær, da de begge skal fokusere på deres studier og på at tage verdenen med storm. Af hjertet tak til jer begge to – for jeres indsats såvel som jeres venskab. Da vi første gang mødtes i sommeren 2020 kunne vi ikke have forestillet os, hvor rejsen ville føre hen, og jeg fortryder intet af det, vi har opnået sammen. Alt det bedste til jer begge to!

I denne udgave af bladet kigger vi tilbage på Copenhagen Pride Week 2022 såvel som frem mod Winter Pride 2023. Året er ved at rinde ud, og selvom det giver god lejlighed til refleksion, vil vi også holde blikket på fremtiden, og hvad den vil bringe. Med temaet TEKNOLOGI har vores skribenter kigget nærmere på, hvordan vi navigerer digitale rum som LGBTI+ personer, og hvordan de kan give adgang til nye fællesskaber, samtidig med at de bringer nye udfordringer og opmærksomhedspunkter.

God læselyst

På vegne af HeartCore-redaktionen

Modtag de seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få organisatoriske nyheder fra Copenhagen Pride en gang om måneden