I alle regnbuens farver: Copenhagen Pride #ComeTogether med Copenhagen Design ApS med nye produkter!

Billede: Copenhagen Design

Copenhagen Design er en dansk virksomhed, der designer, udvikler og producerer PANTONE by Copenhagen Design. Copenhagen Design er den eneste licenshaver, der producerer med den originale farvechipkode, der passer nøjagtigt til det professionelle farvesystem PANTONE, og de sælger i mere end 50 lande.

Med så stort fokus på farver og kreativitet virker et partnerskab mellem Copenhagen Design og Copenhagen Pride som det perfekte match. Som produktpartner har Copenhagen Design udviklet en livsstilsserie bestående af unikke flotte krus, paraplyer og notesbøger i regnbuefarverne, der symboliserer vores bevægelse for mangfoldighed, fejring og kampen for LGBTI+ rettigheder. Med PANTONEs farvekoder som er integreret på hver enkelt af flagets farver.

En verden fuld af farver

“Livet er farver. Det er sådan, vi ser verden, og vi oplever glæden ved at arbejde med farver hver dag. Så lad os dele kærligheden til farver og sammen gøre verden til et mere kreativt sted,” siger Kim Rasmussen, ejer og CEO for Copenhagen Design. “Gennem kollektionen af PANTONE livsstilsprodukter ønsker vi at dele vores kærlighed til farver og give dig mulighed for at udtrykke dig selv gennem farverige produkter fra vores unikke livsstilsserie.

Visionen om en farverig verden med frihed til at udtrykke sig er perfekt i tråd med Copenhagen Pride’s vision om et samfund, hvor alle er frie til at elske og leve, frit og i sikkerhed.

“Vores partnerskab med Copenhagen Design giver rigtig god mening, ikke kun på grund af det visuelle element i regnbuefarverne, men også fordi det er et brand, der værdsætter og forstår vigtigheden af individuel frihed til at udtrykke sig,” siger Steve Taylor, sekretariatschef i Copenhagen Pride.

Copenhagen Design blev produktpartner i 2021, da København var vært for WorldPride og EuroGames som mega-eventet Copenhagen 2021. Siden da er samarbejdet fortsat og har resulteret i et stort udvalg af Pride-produkter i høj kvalitet, hvor Copenhagen Design for hvert solgt produkt, uanset hvor i verden, donerer et betydeligt beløb til Pride-organisationen.

Deres mission er ikke kun at være synlige, når der er Pride, men hele året rundt, og ligeledes støtte, hvilket de gør ved at donere til Copenhagen Pride for hvert solgt produkt.

Bæredygtighed i centrum

Støtte til formål som Pride er ikke det eneste fokus på bæredygtighed for Copenhagen Design: “Vi har truffet et valg om at finde så bæredygtige materialer til vores produkter som muligt, som for eksempel vores ‘TRITAN’-drikkeflaske, som er lavet af et unikt plastmateriale der er fri for BPA, BPB, BPS, Phalater mm,” fortæller Kim. “Bæredygtighed handler dog ikke kun om produkter, men også om de mennesker, der arbejder for os. Det er en evig forbedringsproces for os, og alle vores producenter bliver løbende revideret, når det gælder leve- og arbejdsvilkår for deres medarbejdere, lige fra sikkerhed på arbejdspladsen til arbejdstagerrettigheder og miljøregulering.” 

Partnerskabet med Pride er heller ikke det eneste gode formål, som Copenhagen Design har støttet med deres farvefokuserede produktlinje. Pantone-kollektionen “For the Culture” er udtænkt af Anna Taylor og designet i samarbejde med Copenhagen Design. “For the Culture” er en symbiose af hudfarverne fra PANTONE’s Skin Tone Guide. Anna skabte oprindeligt idéen, der fik titlen “Melanated”, som kulmination på Black History Month og for at øge bevidstheden om og indflydelsen af sort kultur i arbejdet for mangfoldighed og inklusion. Denne serie er en stor succes. 

Fremtiden

Efterhånden som Copenhagen Pride er vokset til den største menneskerettighedsbegivenhed i Danmark og den største gratis Pride i Skandinavien, er vi taknemmelige for alle de partnerskaber, der gør det muligt for os at fortsætte med at vokse og samtidig giver os mulighed for at komme med input til, hvordan vi kan udvide støtten til LGBTI+ miljøet.

“Partnerskaber er en integreret del af vores organisationsstruktur,” fortæller Steve. “Og det er afgørende for os, at vi tilgår dem på en autentisk og bæredygtig måde for alle parter; dette er indbegrebet af det #ComeTogether-tema, vi har valgt for Copenhagen Pride i 2023. Vi sætter pris på det gode samarbejde, vi har med Copenhagen Design ApS, og vi håber, at vi kan fortsætte med at vokse sammen.”

Med Pride-sæsonen lige om hjørnet kan vi kun anbefale at tjekke Copenhagen Designs sortiment ud, hvor du blandt andet finder krus, nøglekæder, paraplyer og notesbøger via dette link

Modtag de seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få organisatoriske nyheder fra Copenhagen Pride en gang om måneden