TUI er stolt partner af Copenhagen Pride

Vi har for nylig kunne annoncere, at TUI er en af hovedpartnerne for Copenhagen Pride 2023. Her fortæller de selv om overvejelserne ved partnerskabet, og hvorfor det er vigtigt for dem at bakke op om en organisation som vores, der arbejder for LGBTI+ lighed.

Hos TUI er vi stolte over at meddele, at vi i år vil være hovedpartner med Copenhagen Pride. Vores samarbejde med Copenhagen Pride er baseret på vores ønske om, at alle skal have friheden til at leve frit og lige, uanset deres seksuelle orientering, kønsidentitet eller kønsudtryk. Samtidigt tror vi på, at turisme kan være en positiv drivkraft i at fremme accept og forståelse mellem mennesker. Med mere end 180 destinationer over hele kloden har vi en unik mulighed for at bidrage til inklusionen ved at forbinde mennesker fra forskellige kulturer og baggrunde.

”For os giver det rigtig god mening, at vores kollegaer og logo tager del i fejringen. Vi er en stor koncern bestående af mennesker, som kommer fra forskellige kulturer og med mange forskellige identiteter. Ingen skal leve i frygt eller skjul uanset årsagen, og det vil vi gerne støtte,” siger Rikke Thøgersen, marketingansvarlig hos TUI.

TUI er en af landets største udbydere af ferierejser og en globalt førende aktør inden for branchen. Gennem vores globale tilstedeværelse opererer vi på tværs af landegrænser og kulturer, hvilket giver os en dyb forståelse for mangfoldigheden og forskelligheden både hos vores medarbejdere, vores kunder og hos de lokale på vores destinationer.

Som en stor virksomhed med over 60.000 ansatte er vi naturligvis bevidste om vigtigheden af at skabe et inkluderende arbejdsmiljø, hvor alle kan trives. Vi stræber derfor efter at skabe en atmosfære, hvor alle medarbejdere føler sig velkomne, respekterede og i stand til at udleve deres fulde potentiale. For at understrege vores engagement har vi etableret interne LGBTI+-forummer, hvor vores medarbejdere kan udtrykke sig frit og føle sig inkluderet.

Gennem TUI Care Foundation støtter vi initiativer, der hjælper med at forbedre livet for mennesker i udviklingslande ved at fremme uddannelse, sundhed og bæredygtighed. En del af disse initiativer er dedikeret til aktiv støtte af LGBTI+-personer rundt om i verden, hvor deres rettigheder er begrænsede.

Hos TUI prioriterer vi en kontinuerlig indsats for at fremme mangfoldighed og lighed. Vi er forpligtet til at støtte initiativer, der kæmper for lighed og inklusion, ikke kun inden for vores virksomhed, men også i de samfund, vi betjener. Vi er aktive sponsorer af Pride-festivaler i hele Europa, herunder Manchester Pride, Maspalomas Pride og Berlin Pride. Derfor er vi også stolte over at være en del af Copenhagen Prides kamp for lighed og fejring af mangfoldighed og kærlighed.

Modtag de seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få organisatoriske nyheder fra Copenhagen Pride en gang om måneden