Kultur under Copenhagen Pride 2022

Foto: Miemaja Olsson

Af Louise Østergaard Sørensen

Med afsæt i årets tema “FREEDOM” præsenterer kulturgruppen kunstnere fra diverse genre, hvor repræsentation har været et vigtigt omdrejningspunkt. Programmet indeholder bl.a. koncerter, dans, litteratur og film – en vifte af alsidige LGBTI+ events  

Copenhagen Pride har i år for første gang tilføjet en ekstra weekend til Pride Week.
Lørdag d. 13. august åbner vi for alle sluserne med et brag af et kulturprogram med bl.a. Reveal Party, Raymonde Gaunoux, Sander Sanchez, UBLU og en nykoreograferet danseforestilling.

KULTUR HIGHLIGHTS:

 • Musikprogram i samarbejde med Queer Music Agency (QMA) – det eneste musikbureau i verden der udelukkende repræsenterer queer-kunstnere.
  Reveal Party, som nogle af jer måske allerede kender fra årets Roskilde Festival, spiller til vores åbningsevent. Emily Holm Nyhuus fortæller historier om kærlighed og sit liv som transkvinde med en tongue-in-cheek, spiddende sarkasme.
  Sted, dato og tid: Rådhuspladsen, lørdag, 13. august, kl. 17.00
 • Danser og koreograf, Michael Hammerbo, har videreudviklet sin danseforestilling “Rain,” som vises i sit spritnye format til Prides åbningsevent. Vandet driver af de to danseres kroppe og vasker dem rene fra den uro, der vokser som ukrudt inden i!
  Sted, dato og tid: Rådhuspladsen, lørdag 13. august, kl. 15.50 og kl. 18.30
 • Filmprogram i samarbejde med Grand Teatret.
  Der er premiere på den svenske film “Magisterlekarna” med intriger og pulserende erotik på en svensk kostskole, hvor det er straight at være queer! Derudover viser vi også et par klassiske LGBTI+ film.
  Sted, dato og tid: Grand Teatret, tirsdag, 16. august, kl. 19.00
Modtag de seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få organisatoriske nyheder fra Copenhagen Pride en gang om måneden