Leder: Find din frihed!

Foto: Silvia Delfino

Af Mariya Alfa Staugaard, chefredaktør

 

Kære læser

Det føles næsten helt uvirkeligt. For første gang siden 2019 er vi ved at gøre klar til at afholde Pride Week i det format, som vi kender og elsker – og sådan har savnet. Med temaet FRIHED er vi klar til at samle LGBTI+ miljøet mellem den 13. og 21. august, når Copenhagen Pride Week vender tilbage for fulde gardiner!

Frihed er et emne, som vi har haft rig mulighed for at reflektere over i de seneste år; både i forbindelse med sejre og tab.

Én ting er sikker: Frihed er ikke en selvfølge. Vores fællesskab har vundet mange kampe, men vi må aldrig tage vores rettigheder for givet – vi skal forblive stærke og stå sammen mod dem, der heller vil rykke os tilbage i tiden end frem mod en lysere fremtid.

Artiklerne i denne udgave af bladet går på opdagelse i de mange facetter af frihed. Som Milo Kinnock siger i sit interview: “Frihed er ikke et øjeblik”. Frihed er en bevægelse, hvor vi arbejder sammen for at bevare og opløfte alle i vores fællesskab.

I bladet kan du selvfølgelig også finde programmet for Copenhagen Pride Week 2022, hvor der er rig lejlighed til at blive klogere på andres perspektiver og lære mere om vores mangfoldige fællesskab – og selvfølgelig til at have det sjovt i alle regnbuens farver!

Med denne udgave af HeartCore, og med dette års Copenhagen Pride Week, inviterer vi dig til at finde din frihed og følge den – og til at huske at vi først i sandhed er frie, når den samme frihed tilhører os alle.

God læselyst og glædelig Pride Week!

Modtag de seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få organisatoriske nyheder fra Copenhagen Pride en gang om måneden