Lav dit eget bogmærke

Foto: Chiara F

Mister du altid dit bogmærke? Det er nemt at folde dit eget, enten med almindeligt papir, gamle lektier, aviser eller endda en side fra dit yndlings LGBTI+ magasin!

Ved at følge disse instruktioner kan du lære at gøre det – klip skabelonen ud eller brug dem som en guide med dit eget papir. 

Bogmærket passer perfekt på hjørnet af en side – og når det er blevet presset i bogen, holder papiret formen endnu bedre. Hvis du har svært ved det, så gå ind på Copenhagen Prides sociale medier for at se vores instruktionsvideo. 

Tip! Brug altid en kvadrat med sammen mål på alle sider – vi foreslår 10×10 cm. Hvis du bruger vores skabelon for første gang, så husk at sørge for at markeringerne vender opad, så du kan følge instruktionerne. 

  1. Fold #1 til #1 indtil papiret er ordentlig bøjet. Gentag med #2 til #2 indtil papiret kan stå, så det ligner en flad pyramide.
  2. Fold papiret frem og tilbage over den stiplede linje og fold det ud – du skal måske gentage trin 1 nogle gange, så papiret bliver nemmere at arbejde med!
  3. Vær sikker på at siden af papiret med linjerne A og B vender opad.
  4. Pres forsigtigt de to sorte prikker mod hinanden, så papiret folder sig til to trekanter. 
  5. Fold A-linjerne en af gangen, så hjørnet rører toppen af trekanten. Fold dem ud.
  6. Fold B-linjerne en af gangen, så hjørnet rører A-linjen. 
  7. Lad B-linjen forblive foldet. Fold nu A-linjen så den dækker B-linjen – så får du en hjerteform!
Modtag de seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få organisatoriske nyheder fra Copenhagen Pride en gang om måneden