Leder: Velkommen!

Fotograf Solbjørgh Hansen

For femte gang har vi fornøjelsen af at byde dig velkommen til HeartCore – Det Officielle Copenhagen Pride magasin. Vi har bevæget os igennem en vinter med afstand og isolation, ind i et forår fyldt med usikkerhed, for så endelig at lande i sommertiden og Pride-sæsonen med fornyet håb for fremtiden. Denne sommer markerer også årsdagen for udgivelsen af den allerførste udgave af HeartCore. Med hver ny udgave siden da har vi lavet fejl, lært af dem, fået nyt indblik og mange nye venner. Mens HeartCore fortsætter med at vokse, ønsker vi at blive ved med at lave det bedste magasin, vi kan, ved at skabe en platform som inkluderer og opløfter så mange stemmer fra LGBTI+ miljøet som muligt.

August er også måneden, hvor det historiske LGBTI+ event Copenhagen 2021 endelig lander! Efter meget usikkerhed, og uendelig meget hårdt arbejde fra både ansatte og frivillige, står vi endelig på tærsklen til det historiske øjeblik, hvor WorldPride og EuroGames samles i København og Malmö. Det er med stor stolthed, at vi præsenterer et udsnit af de spændende ting, du kan opleve i begge byer fra den 12. til den 22. august her i bladet. Vi glæder os til at se regnbueflagene vejre, når vi sender budskabet ud til hele verden: #YouAreIncluded

Temaet for denne udgave er også INKLUSION. Du kan læse en lang række artikler og fortællinger, der alle centrerer sig omkring det at høre til – eller manglen på samme. Der er et indblik i LGBTI+ repræsentation i videospil, en historie om inklusion af transkønnede spillere i rugby, et personligt essay om det at kræve plads i verden som tyk og queer og en samtale mellem seks biseksuelle personer om at føle sig som en del af miljøet.

Som altid giver denne leder også mulighed for at anerkende, at HeartCore ikke ville være, hvad det er i dag, uden de frivillige skribenter, oversættere, korrekturlæsere, fotografer, grafiske kunstnere og administrativt personale, der dedikerer deres fritid til at arbejde på magasinet. Mens vi fortsat vokser og udvikler os, håber vi, at vores læsere kan se den utrolige mængde af passion og hårdt arbejde, der hældes ned i hver en side. Det er ikke altid let at producere Danmarks eneste trykte LGBTI+ magasin, men det er det hele værd, når vi gør det sammen. Har du lyst til at være med? Skriv til [email protected] og høre mere om, hvordan du kan bidrage.

Og endelig, fra alle os hos HeartCore – GLÆDELIG PRIDE!

  • HeartCore-redaktionen
Modtag de seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få organisatoriske nyheder fra Copenhagen Pride en gang om måneden