Meddelelse fra Copenhagen Pride vedrørende Pride 2020

6.3.2020

”Til alle jer, der har arbejdet hårdt med at planlægge festivaler, markeder og andre store begivenheder hen over sommeren, har jeg desværre en alvorlig melding. Forbuddet mod store forsamlinger fastholdes til og med august” – Statsminister Mette Frederiksen

Copenhagen Pride er selvfølgelig kede af statsminister Mette Frederiksen’s udmelding, hvor meget vi end bakker den op. En kerneværdi i Copenhagen Pride er at tage hånd om de svageste og at vise samfundssind og solidaritet. Det er naturligvis værdier vi lader være retningsgivende for de beslutninger vi må tage i forhold til Copenhagen Pride 2020.

Forperson for Copenhagen Pride, Lars Henriksen, udtaler:
”Regeringens beslutning, som kommunikeret i aften, har vi forståelse for om end den naturligvis ikke er den, vi havde håbet på. Imidlertid er der tid til at vi tænker os om, og finder på konstruktive og kreative løsninger. På bestyrelsesmødet den 21. april vil vi tale situationen grundigt igennem, efter mødet vil vi kunne sige meget mere om mulige løsninger. Lige nu, har vi behov for at holde hovederne kolde.”

Vi ved godt, at det her er en prøvelse – men hvis der er noget vi i LGBTQIA+ miljøet har erfaring med, så er det udfordringer, og vi skal nok komme igennem det her, som vi altid har gjort: Sammen.

Modtag de seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få organisatoriske nyheder fra Copenhagen Pride en gang om måneden