Programmet for Copenhagen Winter Pride 2023 er ude nu!

Det er koldt i København. Julens funklende lys er pakket væk, og nytårskonfettien er fejet op. Det er lige så gråt, mørkt og regnfuldt som enhver anden dansk vinter, men du kan godt begynde at gøre dig klar til at få regnbuer og queer-centreret hygge ind i dit liv, når Winter Pride Week 2023 finder sted den 20.-25. februar! Det er niende gang, holder Winter Pride, og vi er nu klar til at vise, hvad du kan se frem til.

Igen i år vil Huset-KBH danne ramme for ugens program, i år med temaet ‘QueerPlus’, der sætter intersektionalitet i centrum og søger at fremhæve de ofte glemte måder, hvorpå vi oplever verden forskelligt som LGBTI+ mennesker.

For tredje gang producerer Copenhagen Prides Kulturgruppe showet Pride Night Live, som vil blive præsenteret for et publikum i Xenon og samtidig live-streamet. Med optrædener fra blandt andet Basit, Asbjørn og UBLU, og besøg fra Dragskolen og Unge Queers Taler, vil værterne Elijah Kashmir og Robin Mae Andersen guide os sikkert gennem fire aftener med oplysning og underholdning.

Menneskerettighedsprogrammet byder på en lang række foredrag, debatter og sociale arrangementer. ‘QueerPlus’ afspejles i events som blandt andet Crash Course i Intersektionalitet, Handicap og Repræsentation og En god allieret – hvad er det? Du kan også høre forfatter Glenn Bech fortælle om sin nyligt udgivne bog om klasseaspektet som et overset begreb i arbejdet for LGBTI+ rettigheder, nyde filmfremvisninger arrangeret af MIX COPENHAGEN, eller komme i festhumør til den alkoholfrie Winter Pride Celebration om fredagen, hvor Aida Mai og Asta-Maja vil stå for at varme dansegulvet op.

Som altid slutter vi ugen af med stil med et afterparty på Pressen. Billetter koster 170 kr. og kan købes hos Billetto. Mere information vil følge på vores app og sociale medier, så sørg for at holde dig opdateret for at få de seneste nyheder!

Vi glæder os helt vildt til at byde jer alle velkommen til Winter Pride 2023!

Copenhagen Winter Pride Week finder sted fra 20-25 februar i Huset-KBH, Rådhusstræde 13. Det fulde program er tilgængeligt på vores hjemmeside og i appen ‘Copenhagen Pride’ på App Store og Google Play.

Modtag de seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få organisatoriske nyheder fra Copenhagen Pride en gang om måneden