Sæt dit præg på Danmarks største LGBTI+ event!

Copenhagen Pride er Danmarks største, mest farverige og mangfoldige menneskerettighedsmanifestation og har i mere end 25 år bragt kampen for ligestilling og mangfoldighed ud i Københavns gader. Organisationen drives primært af passionerede frivillige, og de nøglepersoner, der har ansvaret for de forskellige områder, kaldes fagansvarlige. Lige fra udvikling af programmet til at sørge for, at vores gæster er trygge og ikke tørster, hjælper de fagansvarlige med at forme og udvikle vores arrangementer. 

Vi er en organisation i konstant udvikling, og vi har oplevet en stor vækst i de seneste år, hvor vi både har været vært for WorldPride og navigeret i udfordringerne i forbindelse med COVID. Med udgangspunkt i denne udvikling ansætter vi nu fem frivillige fagansvarlige. Vi leder efter personer med en stor interesse for menneskerettigheder og LGBTI+ området, og som er begejstrede ved tanken om at opretholde organisatorisk vækst, opnå personlige kompetencer og udvide deres netværk. 

Den paradeansvarlige skal stå i spidsen for planlægning, organisering og afvikling af den årlige Copenhagen Pride Parade. Når de fleste mennesker tænker på Pride, tænker de på paraden, hvor LGBTI+ personer og allierede går på gaden for at fejre vores eksistens og kræve lige rettigheder. Den rette kandidat til denne stilling er fortrolig med at gennemføre store arrangementer, blandt andet med hensyn til sikkerhed og crowd management, og kan bevare roen i et miljø med et højt tempo. 

Den baransvarlige skal sørge for, at vores barer kører på skinner under alle vores arrangementer, herunder at være tovholder for de frivillige baransvarlige, stå for lagerstyring og uddannelse af dit team inden arrangementet. Dette er en spændende rolle for en person, der er komfortabel med at holde et organiseret overblik over et stort område, der står for en betydelig del af vores indtægter og sikrer, at vi kan forblive den største gratis Pride i Skandinavien. 

Den ansvarlige for Pride Art skal bygge videre på det prisbelønnede projekt, der blev lanceret sidste år, og fungere som bindeled mellem Copenhagen Pride og de queer kunstmiljøer. Pride Art er en platform og et læringsrum, hvor kunst, kunstnere og offentligheden mødes i dialog om identitet, køn og seksualitet med udgangspunkt i billedkunsten. I denne rolle skal du have varieret erfaring inden for billedkunst og et engagement i at øge synligheden af LGBTI+ kunst.

Hvert år stiller Copenhagen Pride særlige områder til rådighed for inviterede gæster. Disse omfatter repræsentanter for vores partnere og sponsorer, samfundsorganisationer, politiske ledere, internationale aktivister, besøgende og gæster samt kunstnere, der optræder på vores scener. Som ansvarlig for hospitality er du ansvarlig for at sikre, at disse områder er indbydende og velforsynede, og at vores gæster har en afslappende og behagelig tid hos os. 

Hos Copenhagen Pride har vi forpligtet os til at øge vores indsats for at sikre inklusion og tilgængelighed for alle i LGBTI+ miljøet. Derfor ansætter vi nu en fagansvarlig for LGBTI+ relationer og netværk, hvis ansvar bliver at arbejde på tværs af organisationen for at sikre, at vi tilgodeser dem i vores fællesskab, der nogle gange bliver holdt udenfor, herunder kvinder, unge, ældre, folk fra religiøse samfund og kink-miljøet. 

Hvis du mener, at du er den rette person til en af disse stillinger, så send en e-mail med dit CV og din motivation til Benjamin Hansen (organisatorisk forperson) på [email protected]

Alle stillinger som fagansvarlige er ulønnede frivilligroller, og det forventes, at du kan afsætte 6-8 timer om ugen året rundt, med flere timer, når vi nærmer os Pride i august og Winter Pride i februar. Du vil være en del af fagansvarligteamet som mødes hver måned og arbejder sammen på tværs af områderne.

Vil du vide mere? Kom og vær med til en præsentation af de fem områder og mød nogle af de andre fagansvarlige den 15. februar klokken 17.00-20.00 på vores kontor i Farvergade 2. Der vil være vin, øl og sodavand. Vi ser frem til at byde nogle nye ansigter velkommen i organisationen, og vi opfordrer alle til at søge uanset baggrund.

Modtag de seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få organisatoriske nyheder fra Copenhagen Pride en gang om måneden