Tilbud søges: Scenografi til Copenhagen Pride

Copenhagen Pride er en frivillig organisation, der arrangerer events med fokus på LGBTI+ menneskerettigheder, politik, social inklusion, kultur, performance og ytrings- og forsamlingsfrihed. Vi er en del af en global bevægelse med mere end 2.000 Pride-organisationer verden over.

Vores mest velkendte events er Copenhagen Pride-ugen i august og Winter Pride i februar, men vi arrangerer events hele året rundt. Vi nærmer os vores 30-års jubilæum i 2026, og i dag er vi kendt over hele verden for vores arrangementer, herunder WorldPride i 2021.

Leverandør af scenografi

Pride Square / Rådhuspladsen er hjertet i Copenhagen Pride, og vores scener der tiltrækker hvert år i august hundredtusindvis af tilskuere over otte aftener med forestillinger. Vi er interesserede i at få forslag fra scenografer, der gerne vil have mulighed for at arbejde med at bringe vores tema til live hvert år på vores scener.

Som en lille organisation, der skal skaffe hver eneste krone, vi bruger, er vores budgetter meget begrænsede, og i 2024 er scenografibudgettet på 150.000 kr. Så dette er ikke en mulighed for stor økonomisk gevinst, men det er en mulighed for at bidrage til en af vores bys mest ikoniske begivenheder, der skaber forandring for LGBTI+ personer globalt.

Efterspørgsel om forslag

Send en e-mail med følgende oplysninger/vedhæftede filer til [email protected] senest fredag den 12. april:

  • CV / Portfolio og billeder af relevant tidligere arbejde
  • Beskrivelse ( højst en A4-side) af, hvilke kunstneriske færdigheder du vil bidrage med til Copenhagen Pride.
  • Beskrivelse (højst 200 ord) af, hvordan du vil gribe opgaven an med særlig vægt på bæredygtighed, genbrug og genanvendelse.
  • Din motivation for at arbejde med scenografi til Copenhagen Pride

På nuværende tidspunkt giver vi ikke et detaljeret brief, da vi er mere interesserede i dine færdigheder, erfaring og motivation.

Hvis du har spørgsmål til opgaven, er du velkommen til at sende en e-mail til ovenstående adresse.

Bemærk venligst, at dette tilbud ikke indebærer en ansættelseskontrakt. De(n) valgte kandidat(er) vil være freelancere, som ansættes til at levere specifikke opgaver, og som forventes at fakturere Copenhagen Pride for ydelsen. De(n) udvalgte kandidat(er) skal have et gyldigt skattekort i Danmark eller EU.

Modtag de seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få organisatoriske nyheder fra Copenhagen Pride en gang om måneden